loader
Foto

E vremea ta!: Ploi și caniculă| VIDEO

Ce ne rezervă vremea în săptămâna 13-19 iulie, aflăm din edițiile online ale emisiunii "E vremea ta”, pe Facebook, YouTube și în articolul de mai jos.

 

Andrei Bărbulescu
E vremea ta!

Duminică, 19 iulie

Ce efect au meduzele asupra sănătății albinelor și cum se va schimba vremea în următoarele zile aflați din clipul de mai jos:

Sâmbătă, 18 iulie

Noutăți climatice, prognoze meteo actualizate:

Vineri, 17 iulie

Cum e vremea în acest weekend și ce avertizări au emis meteorologii, aflați de aici:

Joi, 16 iulie

Cea mai ridicată temperatură înregistrată în ultimile 24 de ore a fost în Kuwait, de +49,1 °C. Valoarea minimă a fost de -66,2 °C, în Antarctica.

Miercuri, 15 iulie

O lună complicată, cu inundații, caniculă, furtuni și Covid. 20 de state interzic accesul cetățenilor români sau le condiționează intrarea pe teritoriile lor din cauza înrăutățirii situației infectărilor cu coronavirus. Aflați știri despre: vreme, a șasea extincție de pe Terra, șoareci spațiali.

Marți, 14 iulie

În această ediție aflați ce se întâmplă la Polul Sud, ce fenomene meteorologice spectaculoase au loc la noi în țară sau pe Glob și cum va evolua vremea.

Luni, 13 iulie

Săptămâna aceasta a debutat cu vreme urâtă și temperaturi mult sub cele normale pentru această perioadă. Aflați informați despre vreme, știri despre modernizarea Parcului de autobuze din București și elucidați semnificația unor termeni din meteo dicționar.

***

Echipa emisiunii: Camelia Boștină și Raluca Brumariu (producători), realizatori: Laurențiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănuță, Mirela Goldic, Andrei Bărbulescu, Cătălin Heson; prezentatori: Cristina Soare și Andrei Bărbulescu.

Detalii despre evoluția vremii, aflați în emisiunea online "E vremea ta!", pe care o puteți urmări pe YouTube și pe pagina Facebook a emisiunii.

foto: EPOD

2:45 Un trecut secret (R)

Film * Un trecut secret (His secret past-SUA, 2016)

Regia: Randy Carter

Cu: Brigid Brannagh, Gatlin Green, Austin James, Patrick Muldoon

*Thriller.

*

Redactor: Gabriela Onea

(Reluare)

4:10 Documentar 360°GEO (R)

* Ecuador, cealaltă patrie a ciocolatei (Equateur, l’autre pays du chocolat, Franţa-Germania, 2012)

Realizator: Thérèse Engels

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2