loader
Foto

„E vremea ta”: prima săptămână a lunii lui Cuptor| VIDEO

După multe săptămâni capricioase de vară, iată și zilele calde, mult așteptate. Știri despre vreme și explicații referitoare la fenomene meteorologice aflați în edițiile săptămânii 29 iunie- 5 iulie, online pe Facebook, YouTube și în articolul de mai jos.

 

Andrei Bărbulescu
E vremea ta!

Duminică, 5 iulie

Știri despre animale aflate în pericol, fenomene climatice atipice și climă. Nu lipsesc informațiile privitoare la tendințele vremii la noi în țară.

Sâmbătă, 4 iulie

Meteorologii au emis cod galben de caniculă și disconfort termic pentru Sud-Estul țării și cod porocaliu și cod galben de furtuni pentru 23 de județe. Mai multe date despre evoluția vremii aflați urmărind ediția de mai jos.

Vineri, 3 iulie

Ne așteaptă un weekend cu vreme caniculară în sudul și estul țării dar și cu furtuni în rest. Aflați mai multe despre prognoza săptămânii viitoare de la  meteorologul Mihai Huștiu.

Miercuri, 1 iulie

Dacă vă pregătiți de vacanță, luna iulie este alegerea perfectă. Prognozele spun că în această lună vom avea soare din belșug, va ploua foarte puțin iar umiditatea nu va fi prea ridicată.

Marți, 30 iunie

Călătorim de jur împrejurul globului pentru a afla date noi despre vreme și climă. Aflăm ce se întâmplă în Parcul Național Yellowstone și în Antarctica. Și aflăm câte zile de caniculă ne mai așteaptă.

Luni, 29 iunie

32 de județe se vor afla sub Cod galben de instabilitate atmosferică până marți dimineața, potrivit unei avertizări emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).  În zonele de deal și de munte, precum și în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și în Moldova, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii.

***

Echipa emisiunii: Camelia Boștină și Raluca Brumariu (producători), realizatori: Laurențiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Băniță, Mirela Goldic, Andrei Bărbulescu, Cătălin Heson; prezentatori: Cristina Soare și Andrei Bărbulescu.

Detalii despre evoluția vremii, aflați în emisiunea online "E vremea ta!", pe care o puteți urmări pe YouTube și pe pagina Facebook a emisiunii.

 

6:05 Primavara amintirilor

6:55 Imnul României

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2