loader
Foto

„E vremea ta”: Instabilitate atmosferică accentuată

Prognoza săptămânii 7 -12 iulie și diferite știri de pe Glob vă sunt aduse la cunoștință în edițiile emisiunii „E vremea ta”, online pe Facebook, YouTube și în articolul de mai jos.

 

Andrei Bărbulescu
E vremea ta!

Duminică, 12 iulie

Luni, în prima parte a zilei, norii vor fi destul de numeroși și în regiunile sudice și cele estice, pe arii restrânse și din loc în loc, vor apărea averse însoțite de descărcări electrice. În restul țării, cerul va fi variabil și temperaturile maxime, pe parcursul zilei, vor fi cuprinse, în general, între 19 și 29 de grade Celsius.

 

Sâmbătă, 11 iulie

Meteorologii ne atrag atenția asupra fenomenelor extreme în vestul, în nordul și în centrul țării; aici instabilitatea atmosferică va deveni accentuată, vor fi averse, frecvente descărcări electrice, vijelii, căderi de grindină, iar local se vor strânge cantități importante de apă. În interiorul arcului carpatic, temperaturile vor fi în scădere, în termometre vor fi cu 10 grade mai puțin.  În sud și sud-est vremea se menține caniculară pe parcursul zilei de duminică.

 

Vineri, 10 iulie

Ne așteaptă un weekend cu vreme frumoasă și temperaturi în creștere până duminică. În cuprinsul emisiuni mai puteți afla: știri despre cometa C2020F3, ce este zăpada roz și prognoza săptămânii viitoare.

Joi, 9 iulie

În această ediție aflați date despre vreme și informații despre proiectul SUMAL al organizației Greenpeace, care încearcă să salveze pădurile de la defrișările ilegale. Aflăm cum sunt proiectate locuințele modulare și care sunt cele mai lungi rute feroviare.

Miercuri, 8 iulie

Aflați informații referitoare la stresul termic, la clădirile și copacii artificiali care absorb dioxid de carbon, despre îngrășarea pe fond psihic și despre ce vremuri ne mai așteaptă.

Marți, 7 iulie

Mare atenție la indicele radiației ultraviolete (indicele UV)! Este deosebit de ridicat în Europa. La noi în țară, pentru mâine, este prognozat un indice 8, adică foarte ridicat. Mai multe detalii aflați în ediția de mai jos.

***

Echipa emisiunii: Camelia Boștină și Raluca Brumariu (producători), realizatori: Laurențiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Băniță, Mirela Goldic, Andrei Bărbulescu, Cătălin Heson; prezentatori: Cristina Soare și Andrei Bărbulescu.

Detalii despre evoluția vremii, aflați în emisiunea online "E vremea ta!", pe care o puteți urmări pe YouTube și pe pagina Facebook a emisiunii.

 

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:25 România…în bucate (R)

TVR Iaşi

* #Calatorie cu gust-Iasi.

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)
 
TELEȘCOALA: Limba spaniola, lecția 6, nivel A 1 / VIDEO

Profesoara Maria Fabiola Bibiș ne-a propus lecţia 6 a cursului de limba spaniolă – nivel A1, cu tema Los verbos irregulares, în cadrul emisiunii ...

TELEȘCOALA: Matematică, clasa a VIII-a, „Relaţii metrice într-un triunghi” / VIDEO

Profesorul Costel Chiteş ne-a propus recapitularea cu tema „Relaţii metrice într-un triunghi” în emisiunea „Teleșcoala” difuzată la TVR 2.

Când via are suflet, vinul are calitate

Când via are suflet, vinul are calitate

publicat: joi, 17 octombrie 2024

Vinul bun este ca o operă de artă, ne spun realizatorii emisiunii ”Ferma”.  Din respect pentru tradiție, cu pasiune pentru diversitatea aromelor ...

 

#tvr2