loader
Foto

După-amiezi răcoroase, alături de interviurile IERI-AZI-MÂINE

Seria Best of a emisiunii moderate de Corina Dănilă continuă la TVR 2, iar în această săptămână, vă aşteptăm cu invitaţi de seamă ca Mike Godoroja, Oana Sârbu, Natalia Guberna şi Manuela Ciucur. De luni până vineri, de la ora 16:00

 

Corina Dănilă
IERI-AZI-MÂINE

De luni până vineri, Corina Dănilă ne aduce „amintiri pentru viitor”. Timp de 60 de minute, avem cele mai bune materiale din Arhiva de Aur a TVR, cele mai îndrăgite personalităţi şi cele mai frumoase poveşti. „Nostalgicii vor zâmbi, tinerii vor ridica din sprâncene, iar visătorii vor aplauda”, astea sunt emoţiile pe care le vor stârni cele 60 de minute ale emisiunii. Carmen Movileanu, producătorul emisiunii, crede că „o poveste pe zi ar face bine fiecăruia dintre noi”, aşa că fiecare zi a săptămânii va vine cu câte una diferită.

Pe timp de vară, echipa IERI-AZI-MÂINE ne aduce cele mai bune interviuri şi momente ale ultimului sezon.

Începem săptămâna cu o nouă zi dedicată divertismentului, iar Corina Dănilă ne readuce frumoasa întâlnire cu Oana şi Romulus Sârbu, tatăl actriţei. Care-i chimia într-o familie de actori? Aflăm de la invitaţii noştri, luni, 25 iulie, de la ora 16:00; Romulul Sârbu şi-a început cariera ca balerin la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, iar la finele anilor ‘50 înfiinţează celebrul cuplu comic fantezist „Anton și Romică”, împreună cu actorul Anton Nicolae. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În ziua de marţi, 26 iulie, sărbătorim actorii scenei românești, în ziua dedicată teatrului, iar invitata emisiunii a fost Cristina Deleanu. Actrița Teatrului Național din București, Cristina Deleanu și-a început cariera la Teatrul din Iași, unde a jucat timp de cinci ani, pentru ca în 1967, să se transfere în București la Teatrul de Revistă Ion Vasilescu.

În anii ’80 își face debutul și pe micul ecran, cu rolul din La musica, o piesă a Teatrului TV, lucru care va duce la o strânsă și îndelungată colaborare cu echipa de teatru a Televiziunii Române. În Arhiva TVR s-au păstrat numeroase interpertări oferită de actriță, iar marţi, de la ora 16:00, avem ocazia să revedem câteva din acestea. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Muzica ușoară este sărbătorită miercuri, 27 iulie, la IERI-AZI-MÂINE, alături de invitata Natalia Guberna, vocea care a interpretat cunoscutele piese românești din anii 80: „Valuri albe”, „Crede-mă iubite”, „Să visez” ori „Iubirea mi-a bătut în geam”. Membră a Trio Express, Natalia Guberna a renunțat, după anii 90, la cariera muzicală, dedicându-se scenei Teatrului Excelsior, dar în ediția de joi vom avea prilejul să reauzim acele piese fredonate de milioane de români. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Să fie într-un Jazz bun! Sub acest motto începe emisiunea de joi, 28 iulie, pentru că-n platoul emisiunii va fost prezent unul dintre cei mai împătimiţi oameni ai jazzului şi bluesului: Mike Godoroja. Realizator de emisiuni radio si televiziune de profil blues, jazz şi rock şi, deasemenea, producător a numeroase proiecte muzicale, Mike Godoroja a înfiinţat în anul 1997 Mike Godoroja & Blue Spirit.

De-a lungul timpului, sub titulatura Mike Godoroja & Blue Spirit au activat numeroşi muzicieni de calibru, printre care: Vali Vatuiu, Eugen Mihăescu, Adi Manolovici, Manuel Savu, Cătălin Răzvan sau Marius Vintilă. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Încheiem săptămâna în zodia teatrului, iar Corina Dănilă stă de vorbă cu Manuela Ciucur, actrița teatrului Bulandra, al cărei nume a devenit cunoscut românilor după rolurile pe care le-a jucat în „Ziua Z”, „Secretul lui Nemesis”, „Pas în doi”, „Balanța”, „O vară de neuitat”.

Actrița și-a început cariera în 1987, când a început să joace pentru Teatrul „Al. Davila" din Piteşti, iar începând din 1990 a rămas alături de Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra”. În prezent, ea joacă în piesa „Voiajul domnului Perrichon” de Eugene Labiche, iar de-a lungul anului a interpretat roluri ca:  Armandine din „Mamouret” , regia Dinu Cernescu; Orfeu şi Euridice regia Alexandru Darie; Clienta din „Scent of a woman”, regia Daniela Popa; Zinaida Savişna din „Ivanov” de A.P. Cehov, regia Andrei Şerban.

 

3:25 Familia Borgia (R)

Serial * Familia Borgia (The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

*ep.9

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

*Dramă istorică.

*

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

(Reluare)

4:15 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2