loader
Foto

După 25 de ani, fetele de la A.S.I.A. și-au dat întâlnire cu Marina Almăşan

Surpriză mare în emisiunea „Rivalii” de sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 15:00. După un sfert de secol, Marina Almășan le-a avut ca invitate pe fetele de la A.S.I.A.!

 

Marina Almășan
Rivalii

„Ia cu tine şi inima, inima mea/Şi ascunde-o în bagaje pe undeva/Ia-o cu tine acolo în America/Sau în... Recunoaşteţi versurile? Vă dăm şi un pont... Melodia a fost un mare hit prin anii 2000. Surpriză mare în emisiunea „Rivalii” de sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 15:00. După un sfert de secol, Marina Almășan le-a avut ca invitate pe fetele de la A.S.I.A.!

La începutul anului 1999, Anca, Sorana, Irina şi Anemona formau o trupă de muzică pop, intitulată după acronimul prenumelor celor patru cântăreţe, A.S.I.A. În forma actuală, tradiţia se păstrează, iar Iana Rodica Novac este artista care s-a alăturat formaţiei.

Puţină lume îşi mai aminteşte că una dintre primele apariții ale legendarei trupe de fete s-a întâmplat, pe vremuri, la “Ceaiul de la ora 5”, Marina dedicându-le atunci o ediție integrală a popularei sale emisiuni. Iată că, după aproape 25 de ani, A.S.I.A. răspunde din nou invitaţiei Marinei Almăşan, de data aceasta pentru a se înscrie cu celebra lor melodie, “Ia cu tine și inima mea” (compozitor Adi Ordean), în „Gala șlagărelor de dragoste” pe care echipa „Rivalilor” o pregătește pentru finalul de an, sub forma unui răsunător spectacol cu public. Spectacolul va avea loc pe 15 decembrie la Teatrul Constantin Tănase.

Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 15:00, telespectatorii TVR 2 au fost aşteptaţi la o nouă ediţie a emisiunii „Rivalii”. Alături de colegul său de prezentare, Dan Helciug, Marina Almăşan le-a adresat şi o întrebare: „Este, oare, gelozia un semn al iubirii?”.

(w882)

Şi pentru că sâmbătă, 25 noiembrie, a fost o zi cu dublă încărcătură pentru Marina Almăşan, vedeta TVR a putut fi văzută la ediţia din acest an a Târgului de carte Gaudeamus, de la ora 12:00, când a lansat noul său Jurnal de călătorie: „Pe cămilă, prin Tunisia”. Cea de-a 18 carte scrisă de Marina Almăşan este dedicată regizoarei Luminița Dumitrescu, prietenă de peste 30 de ani a vedetei TVR.

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2