loader
Foto

După 25 de ani, fetele de la A.S.I.A. și-au dat întâlnire cu Marina Almăşan

Surpriză mare în emisiunea „Rivalii” de sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 15:00. După un sfert de secol, Marina Almășan le-a avut ca invitate pe fetele de la A.S.I.A.!

 

Marina Almășan
Rivalii

„Ia cu tine şi inima, inima mea/Şi ascunde-o în bagaje pe undeva/Ia-o cu tine acolo în America/Sau în... Recunoaşteţi versurile? Vă dăm şi un pont... Melodia a fost un mare hit prin anii 2000. Surpriză mare în emisiunea „Rivalii” de sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 15:00. După un sfert de secol, Marina Almășan le-a avut ca invitate pe fetele de la A.S.I.A.!

La începutul anului 1999, Anca, Sorana, Irina şi Anemona formau o trupă de muzică pop, intitulată după acronimul prenumelor celor patru cântăreţe, A.S.I.A. În forma actuală, tradiţia se păstrează, iar Iana Rodica Novac este artista care s-a alăturat formaţiei.

Puţină lume îşi mai aminteşte că una dintre primele apariții ale legendarei trupe de fete s-a întâmplat, pe vremuri, la “Ceaiul de la ora 5”, Marina dedicându-le atunci o ediție integrală a popularei sale emisiuni. Iată că, după aproape 25 de ani, A.S.I.A. răspunde din nou invitaţiei Marinei Almăşan, de data aceasta pentru a se înscrie cu celebra lor melodie, “Ia cu tine și inima mea” (compozitor Adi Ordean), în „Gala șlagărelor de dragoste” pe care echipa „Rivalilor” o pregătește pentru finalul de an, sub forma unui răsunător spectacol cu public. Spectacolul va avea loc pe 15 decembrie la Teatrul Constantin Tănase.

Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 15:00, telespectatorii TVR 2 au fost aşteptaţi la o nouă ediţie a emisiunii „Rivalii”. Alături de colegul său de prezentare, Dan Helciug, Marina Almăşan le-a adresat şi o întrebare: „Este, oare, gelozia un semn al iubirii?”.

(w882)

Şi pentru că sâmbătă, 25 noiembrie, a fost o zi cu dublă încărcătură pentru Marina Almăşan, vedeta TVR a putut fi văzută la ediţia din acest an a Târgului de carte Gaudeamus, de la ora 12:00, când a lansat noul său Jurnal de călătorie: „Pe cămilă, prin Tunisia”. Cea de-a 18 carte scrisă de Marina Almăşan este dedicată regizoarei Luminița Dumitrescu, prietenă de peste 30 de ani a vedetei TVR.

23:55 Arthur 3: războiul celor două lumi (R)

Film * Arthur 3: războiul celor două lumi (Arthur 3: the war of the two worlds-Franţa, 2010)

Regia: Luc Besson

Cu: Freddie Highmore, Mia Farrow, Ron Crawford, Selene Gomez

*Film de aventuri.

Redactor: Adriana Vulpe

(Reluare)

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

 

#tvr2