loader
Foto

După 25 de ani, fetele de la A.S.I.A. și-au dat întâlnire cu Marina Almăşan

Surpriză mare în emisiunea „Rivalii” de sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 15:00. După un sfert de secol, Marina Almășan le-a avut ca invitate pe fetele de la A.S.I.A.!

 

Marina Almășan
Rivalii

„Ia cu tine şi inima, inima mea/Şi ascunde-o în bagaje pe undeva/Ia-o cu tine acolo în America/Sau în... Recunoaşteţi versurile? Vă dăm şi un pont... Melodia a fost un mare hit prin anii 2000. Surpriză mare în emisiunea „Rivalii” de sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 15:00. După un sfert de secol, Marina Almășan le-a avut ca invitate pe fetele de la A.S.I.A.!

La începutul anului 1999, Anca, Sorana, Irina şi Anemona formau o trupă de muzică pop, intitulată după acronimul prenumelor celor patru cântăreţe, A.S.I.A. În forma actuală, tradiţia se păstrează, iar Iana Rodica Novac este artista care s-a alăturat formaţiei.

Puţină lume îşi mai aminteşte că una dintre primele apariții ale legendarei trupe de fete s-a întâmplat, pe vremuri, la “Ceaiul de la ora 5”, Marina dedicându-le atunci o ediție integrală a popularei sale emisiuni. Iată că, după aproape 25 de ani, A.S.I.A. răspunde din nou invitaţiei Marinei Almăşan, de data aceasta pentru a se înscrie cu celebra lor melodie, “Ia cu tine și inima mea” (compozitor Adi Ordean), în „Gala șlagărelor de dragoste” pe care echipa „Rivalilor” o pregătește pentru finalul de an, sub forma unui răsunător spectacol cu public. Spectacolul va avea loc pe 15 decembrie la Teatrul Constantin Tănase.

Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 15:00, telespectatorii TVR 2 au fost aşteptaţi la o nouă ediţie a emisiunii „Rivalii”. Alături de colegul său de prezentare, Dan Helciug, Marina Almăşan le-a adresat şi o întrebare: „Este, oare, gelozia un semn al iubirii?”.

(w882)

Şi pentru că sâmbătă, 25 noiembrie, a fost o zi cu dublă încărcătură pentru Marina Almăşan, vedeta TVR a putut fi văzută la ediţia din acest an a Târgului de carte Gaudeamus, de la ora 12:00, când a lansat noul său Jurnal de călătorie: „Pe cămilă, prin Tunisia”. Cea de-a 18 carte scrisă de Marina Almăşan este dedicată regizoarei Luminița Dumitrescu, prietenă de peste 30 de ani a vedetei TVR.

3:25 Povestea unei răpiri (R)

Film *Povestea unei răpiri (Taken back: finding haley-Canada, SUA, 2012)

Regia: Mark Jean

Cu: Moira Kelly, Amanda Tapping, Nicole Oliver

*Dramă.

*

Redactor: Delia Clonaru

(Reluare)

5:00 Documentar 360°GEO (R)

*Castorul-un constructor redutabil (La revanche du castor, 2020)

Realizator: Bernadette Hauke

Redactor: Delia Clonaru

(Reluare)
 
Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Confruntări pline de emoţii, umor şi voie bună, la ”Drag de România mea!”

Duminică, 28 iulie, de la ora 15:00, la TVR 2, vă invităm să revedeţi o ediţie ”Drag de România mea!” cu provocări îndrăzneţe.​

Încep Jocurile Olimpice. TVR, “official broadcaster” Paris 2024

În perioada 26 iulie – 11 august, Televiziunea Română transmite în direct 280 de ore de la cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului, ...

 

#tvr2