loader
Foto

Galerie foto

Duminică, la Gala umorului: ultima înregistrare cu Toma Caragiu în TVR

„Burlacul şi vecina de la etajul 7”, de Ion Băieşu, este ultima înregistrare cu Toma Caragiu realizată în Televiziunea Română. Actorii Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba ne-au dat întâlnire duminică, 20 martie, de la 16.00, la o nouă ediţie Gala umorului.

 

Gala Umorului

Emisiunea care pune în valoare arhiva extraordinară a Televiziunii Române continuă duminică, de la ora 16.00, la TVR 1 şi TVR+. Printre surprizele ediţiei, realizatorul Cosmin Dumitru a pregătit câteva cu totul speciale. Momentul „Burlacul şi vecina de la etajul 7”, de Ion Băieşu, cu Elena Caragiu şi Toma Caragiu, este ultima înregistrare cu Toma Caragiu realizată în Televiziunea Română. Această filmare datează din 5 februarie 1977.

„Martorul mincinos", cu Puiu Călinescu şi Mişu Stoenescu; „Cip-cip-cirip", parodia cu Dem Rădulescu; „Ce bine ne-nţelegem noi doi", din serialul comic Tanţa şi Costel, tot a lui Ion Băieşu, cu Octavian Cotescu şi Coca Andronescu, dar şi parodia muzicală „Amor estival", cu Stela Popescu, sunt alte câteva momente de umor care vă vor ţine în faţa micului ecran duminică după-amiază.

Gala umorului, emisiunea ce readuce pe micul ecran imagini cu cei mai iubiţi actori ai comediei româneşti, a revenit cu ediţii în premieră, în data de 13 martie. Cu o medie de 463.000 de telespectatori (rating 2,5% şi 6% cotă de piaţă) la nivel naţional, prima ediţie Gala umorului din noul sezon a obţinut un onorabil loc 3 pe intervalul său de difuzare (16.00-17.00). În cel de-al cincilea sezon, programul difuzat de TVR 1 şi online, de TVR+, duminica după-amiază, începe cu o oră mai devreme: de la ora 16.00. Gala umorului va continua să pună în pagină momente memorabile ale divertismentului de televiziune, păstrate în Filmoteca de Aur a TVR.

Realizatorii Galei umorului ne dau din nou întâlnire cu titanii comediei româneşti: Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Stela Popescu, Ştefan Bănică şi mulţi alţii, în fiecare duminică, la TVR. „Alături de cuplul de actori-prezentatori Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, propunem telespectatorilor noştri să retrăiască momentele antologice de umor ce făceau, în urmă cu mai bine de 40 de ani, savoarea emisiunilor de week-end, dar mai ales a programelor de Revelion”, ne-a spus Cosmin Dumitru, realizatorul Galei umorului, de la TVR 1.

(w882)

Gala umorului se adresează publicului de orice vârstă, dar caută să capteze atenţia tinerei generaţii. Momentele de arhivă alternează cu cele din studio, în care Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, actori ai Teatrului de Comedie, interpretează diverse roluri de comedie. Gala umorului poate fi urmărită duminica, de la ora 16.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

 

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Educatie fiananciara

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitatata Danielei Zeca Buzura de de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion" , este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2