loader
Foto

Gala diversităţii la "Drag de România mea!"

Pe 15 decembrie, de la ora 15.00, pe TVR2, Paul Surugiu - Fuego ne-a invitat la un spectacol unic, în care ne-am bucurat de prezenţa unor artişti talentaţi, oameni de cultură, suflete speciale. Nu au lipsit nici frumoasele cântece de Crăciun.    

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

A spune vorbe frumoase despre România este, de multe ori, singura șansă pe care i-o mai putem acorda acestei țări. Nu că n-ar merita, dar sunt mulți cei care văd totul diferit. Noi, la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, nu oferim adevărul absolut, dar preferăm să prezentăm pagini importante ale culturii noastre, într-un show variat, complex, care iese din tipare. Ne place să spunem vorbe frumoase despre simbolurile noastre și despre cei care și-au dedicat viața artei autohtone!

(w882)

Duminica acesta, de la ora 15.00, la TVR 2, am avut o gala a diversității, cu momente de referință, capitole distincte, eroi de ieri până azi și multă emoție ambalată frumos. Nu au lipsit frumoasele colinde și cântece de Crăciun.

(oar_w460)

Ne-a făcut onoarea să ne vorbească despre inteligența materiei, despre sentimente și despre experiențe, marele om de cultură, medicul neurolog și psiholog, Dumitru Constantin Dulcan.

O lecție de viață ne-a oferit și Mirel Ilie, un preot cu har, cu talent și suflet bun. Părintele ţine slujbele şi în limbajul mimico-gestual pentru cei cu nevoi speciale.

(w882)

Minunata actriță Alexandrina Halic, simbolul copilăriei noastre, ne-a va bucurat cu poveşțile sale și ne-a spus ce înseamnă pentru ea teatrul și lumea copiilor.

(w882)

Celebrul tenor Florin Georgescu ne-a cântat și ne-a povestit despre succesul de cândva, dar și despre ceea ce face astăzi.

(w882)

Minunata artistă Maria Nagy este o lecție de muzică, un suflet special și un om despre care trebuie să ne interesăm mai mult și mai bine. Artista ne-a cântat o piesă în premieră, ne-a vorbit despre anii de debut și desigur, a făcut un duet de referință alături de Paul Surugiu - Fuego!

(w882)

Am ajuns duminică și la un tablou colorat al muzicii românești – muzica lăutărească. Ne-a pășit pragul, într-o formă de zile mari, familia Catanga - Pădureanu, o familie formată din Cornelia Catanga, Aurel şi Alexandru Pădureanu.

(w882)

Alături de Paul Surugiu - Fuego, cei trei au interpretat unul dintre cele mai cunoscute și iubite cântece ale acestui gen, o odă scrisă de Temistocle Popa și Mihai Maximilian. Nu au lipsit nici melodiile marca Fuego, în momentele speciale create alături de baletul Florin Mariș, dar și de trupa Supermarket!

(w882)

(w882)

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2 și TVR 2 HD: Duminică, ora 15:00; vineri, ora 22.00

TVR Internațional: Sâmbătă, orele 10.00 și 21.00; duminică, ora 01:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

Dive ale Televiziunii Române, legende și artiști iubiți la ”Drag de România mea!”

Cel de-al 12-lea sezon din... ”Drag de România mea!” a continuat duminică, 14 aprilie, la TVR2, de la ora 15:00.  

 

#tvr2