loader
Foto

Galerie foto

Bună dispoziție și virtuozitate la ”Drag de România mea!”

Duminică, 14 iulie, de la ora 15.00, la TVR 2, Paul Surugiu-Fuego ne-a invitat să revedem momente artistice emoționante.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Cantautori celebri, mărturisiri emoționante și autenticitate la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

Duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, avem emoții și ne reîntâlnim cu oameni care și-au oferit drept tribut viața artei și adevărului, încercând să o facă mai specială.

(w882)

Soprana Daniela Vlădescu ne va uimi cu o capodoperă nemuritoare și va realiza alături de Paul Surugiu-Fuego, un sensibil omagiu adus marei artiste Ileana Sărăroiu, o voce de legendă, cu una dintre cele mai iubite romanțe populare ale tuturor timpurilor.

(w882)

Gimnasta Cătălina Ponor, supranumită “Zeița de la Atena”, cea mai longevivă gimnastă româncă, ne va povesti despre emoțiile unei mari competiții sportive și despre felul în care a reușit să-și găsească forțele pentru a continua acest drum greu, plin de sacrificii.

(w882)

Doamna Florica Bradu, celebra reprezentantă a folclorului bănățean,veritabilă din cap până-n picioare, apariție rară la televizor, ne va cânta și ne povesti despre importanța folclorului autentic, realizând totodată, o frumoasă trecere peste timp împreună cu Paul Surugiu.

(w882)

Mihai Constantinescu va fi premiat pentru activitatea sa și ne va cânta unul dintre șlagărele sale celebre, având parte și de o frumoasă surpriză din partea Simonei Secrier, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani.

(w882)

Minunata cantautoare Viorela Filip, un nume special al muzicii ușoare românești, ne va cânta despre cum arată o femeie îndrăgostită și va realiza un duet memorabil cu Fuego.

(w882)

Petrică Mâțu Stoian va putea fi văzut într-o formă de zile mari, cu folclorul mehedințean și buna dispoziție la purtător,  iar Fuego și Supermarket au mai multe surprize muzicale!

(w882)

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, orele 15:00 şi 00. 00

TVR HD: Duminică, orele 16.00 și 00.00

TVR Internațional: Sâmbătă, ora 12.00

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2