loader
Foto

„Drag de România mea!”: Povestea merge mai departe, prin generații de artiști

Paul Surugiu-Fuego a fost gazda unei întâlniri cu trei generații muzicale din familia Geambașu. V-am propus să revedeți această gală duminică, 10 ianuarie, de la ora 15:00, la TVR 2 și pe TVR+.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

"Drag de România mea!” este show-ul de divertisment în care vorba este la locul ei, într-un spectacol de televiziune realizat la cele mai înalte standarde editoriale și de imagine.

Pe 10 ianuarie 2021, veți avea ocazia să-i revedeți în platou, povestind și lăcrimând împreună, pe cei trei bărbați ai familiei Geambașu  – Petre, Călin și Davin Geambașu.

(w882) 3 Geambasu

Vom vedea trei generații de artiști care fac performanță și care au înțeles că vremea este cea care șterge răni.

Călin ne va povesti despre frumoasa perioadă a “Școlii Vedetelor”, iar Davin, fiul său, va face o exemplificare a talentului său la tobe și va povesti despre afinitatea pentru muzica lui Michael Jackson.

(w500) Davin Geam

Celebrăm și cei 40 de ani de carieră ai cuplului muzical Doina Spătaru - Petre Geambașu, cel mai longeviv cuplu din istoria muzicii usoare româneşti.

(w882) Petre Si D

Ei ne vor povesti despre amintirile din turnee, despre durerile și suferințele lor și dacă au vrut sau nu să rămână vreodată în afara României.

(w882) F Doina Pe

În rubrica “ROMÂNIA DE PE COCLAURI”, minunatul Iosif Ciunterei, tânărul care luptă pentru promovarea și păstrarea autenticului, ne va prezenta modalitatea prin care se face bulionul de casă, printr-o rețetă simplă, propusă de o simpatică bătrână din Bonțida, județul Cluj.

(w882) Ionut folc

Revine la noi frumoasa și romantica Ileana Șipoteanu, într-un duet cu Paul Surugiu - Fuego.

(w882) Ileana Sip

În exclusivitate, Marcel Pavel ne cântă și ne povestește despre modul în care a trecut peste perioada grea din pandemie. ​

(w882) M si F

Paul Surugiu - Fuego are și el premiere muzicale, iar Supermarket și baletul condus de Florin Mariș vor fi aproape de noi, ca de fiecare dată!

(w500) Marcel Pav

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

(w500) Surugiu po

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2