loader
Foto

Drag de România mea! - în atelierul și în grădina lui Fuego

Duminică, 30 august, la ora 15:00, la TVR2 și pe TVR+, Paul Surugiu-Fuego ne-a propus să îi vizităm grădina și atelierul unde pictează. Am putut revedea această ediție în care artistul a vorbit și despre cum și-a petrecut perioada de izolare.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Perioada de pandemie a fost una extrem de dificilă pentru toți, vreme plină de lecții, de gânduri și de sentimente.

Nici artiștii nu au fost feriți, dar cumva ei s-au unit și au răspuns inițiativei lui Paul Surugiu-Fuego în campania lansată de acesta.

Campania se numește „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”. Este vorba despre o inițiativă de empatie și susținere venită din partea artiștilor români.

(w500) Fuego cu c

Echipa de filmare TVR2  l-a surprins pe Paul Surugiu - Fuego în grădina lui și l-a provocat să povestească despre cum a depășit perioada grea prin care am trecut, despre campania „Drag de România mea”, precum si despre mesajele emoționante ale artiștilor.

Îl revedem și pe Simba, câinele artistului, un superb Akita Inu cu care s-a jucat mai des în ultima perioadă.

(w882) Cainele lu

Pășim în atelierul artistului și îl vedem la lucru, pictând, chiar în zona în care, spune el, se regăsește pe deplin.

Vedem cele mai noi opere, realizate în pandemie, precum și detalii despre proiectul său umanitar ART BY FUEGO, un proiect care a ajutat până în prezent 300 de artiști români.

(w500) Tablou pic

De asemenea, din studioul muzicianului Vlad Crețu, locul în care, pe timp de pandemie, s-au născut proiecte admirabile, Paul Surugiu - Fuego va avea mai multe daruri muzicale pentru public.

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

Tema: Cât de greu adoptam copiii?

Invitati:Ana Maria Gombos

Sofia Gombos, Paula Seling, Liana Stanciu, Gelu Duminica, Catalina Hetel , Stefan Ruxanda

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne invită joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2