loader
Foto

Galerie foto

“Drag de România mea!” – divertisment şi cultură într-un nou sezon de excepţie

Din 15 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 15.00, Paul Surugiu Fuego invită telespectatorii TVR 2 la divertisment de calitate. În exclusivitate, Doru Octavian Dumitru, în debutul celui de-al treilea sezon.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Toamna aduce la TVR 2 cel de-al treilea sezon “Drag de România mea!”

Din 15 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 15.00, Paul Surugiu Fuego îşi invită fanii la un divertisment de calitate, într-o atmosferă caldă şi familiară unde vom cunoaşte personalităţi pentru care excelenţa şi frumosul sunt un mod de viaţă.

(oar_w460)

Aşa cum ne-a obişnuit, show-ul “Drag de România mea” aduce momente spectaculoase, nume emblemă, muzică românească, poveşti de viaţă inedite și suficiente motive să înţelegem că în toate domeniile România are simboluri și exemple la care trebuie să ne raportăm și pe care trebuie să le aplaudăm și să le premiem. După cum mărturiseşte Paul Surugiu Fuego "emisiunea este cu vorbe frumoase pentru că suntem de părere că vorbele măreţe vin la pachet cu puterea exemplului pe care oamenii mari ai acestei ţari o oferă, prin toată activitatea lor! Ne dorim să oferim alternative celor care mai au nevoie de un divertisment de calitate, cu noimă şi cu un dram de cultură, nu doar veselie şi zâmbete. “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” este felul nostru, al unei echipe mici, de a arăta că ne pasă şi că România nu înseamnă doar probleme şi nevoi, ci şi strălucire şi personalităţi marcante. Iar acestea sunt de neînlocuit!".

(oar_w460)

Cel de-al treilea sezon “Drag de România mea!” vine cu noutăţi. Astfel, dacă până acum, invitaţi erau personalităţi remarcabile, din această toamnă, vom cunoaşte şi oameni pentru care cuvântul IMPOSIBIL nu există. Nume cunoscute, sau nu, invitaţii emisiunii sunt eroii timpului prezent, care fac gesturi extraordinare pentru semenii lor.

Tot în acest sezon aflăm secretele unor familii minunate, în care arta este pe primul plan. Sunt artişti care au definit frumosul și au transmis, din generație în generație, pasiunea lor.

(oar_w460)

Până la finalul lunii decembrie, în noul sezon “Drag de România mea” veţi putea urmări exclusivități, celebrări inedite, momente de colecție și emoționante omagii aduse unor personalități emblemă care ne-au părăsit mult prea devreme.

Ca și până acum, gazda Paul Surugiu-Fuego ne va încânta cu muzica sa și cu duete speciale alături de invitați. Alături îi vor fi trupa Supermarket și baletul condus de coregraful Florin Mariș.

Cel de-al treilea sezon „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” se anunţă plin de strălucire, un show al valorilor pentru românii de pretutindeni: „Sunt sigur că vom reuși să vă facem duminicile perfecte! Am pregătit un sezon onest, divers, cu aduceri aminte, nu cu nostalgii, cu motive pentru care să vedem că țara asta are în continuare coloană vertebrală. Avem premiere, povești de viață emoționante, familii spectaculoase, muzică de calitate, din genuri diferite și desigur, colaborări inedite, menite să-i omagieze pe cei care nu mai sunt printre noi dar pe care trebuie să-i păstrăm aproape".

(oar_w460)

Duminică, de la ora 15.00, în prima ediţie a noului sezon, în exclusivitate vine celebrul umorist Doru Octavian Dumitru, după mulţi ani de absenţă de pe micul ecran. Aflat într-o formă de zile mari, artistul va vorbi despre experiențele sale și va amuza telespectatorii cu glumele sale inconfundabile.

Alături de Fuego, Dan Bittman va oferi două momente excepționale. Solistul trupei Holograf va spune care sunt proiectele sale şi va povesti despre anii pe care i-a petrecut în TVR. Printre invitaţii se mai numără Bogdan Avram, IT-ist şi Mihai Daniel Moldoveanu, student. Ce îi face deosebiţi este faptul că în fiecare zi, în urma unui mesaj de pe o aplicaţie telefonică, ei salvează vieţi. Sunt salvatori voluntari şi de multe ori fac diferenţa între viaţă şi moarte.

Tot în ediţia de duminică, 15 septembrie, maestrul Benone Sinulescu ne va încânta cu melodii de colecție, iar Ionuţ Dolănescu, însoţit de minunata sa familie, Doinița Dolănescu și cei trei copii care le calcă pe urme, vor dezvălui câteva dintre secretele familiei. La final, ei ne vor cânta şi, alături de Paul Surugiu, vor aduce un omagiu marelui artist Ion Dolănescu.

"Dragii mei, emisiunea aceasta e o bucurie nespusă pentru mine! Nu suntem ambalaţi frumos, nu spunem lucruri doar ca să dea bine la televizor, chiar simţim ceea ce promovăm şi vreau cu tot dinadinsul să arăt că divertismentul se poate îmbina decent, simplu, cu lecţii de viaţă, muzică şi calitate. Asta fără să facem vreun compromis pentru publicul nostru! De multe ori, e mai bine să ai grijă la ce spui, decât să spui fără să gândeşti. Unii-mi zic, fără să analizeze prea tare, că emisiunea noastră e prea curată, prea decentă, prea frumos creionată şi că asta nu-i de fapt România noastră reală. Eu nu ştiu ce simte fiecare şi nici nu vreau să impun ceva anume. Ceea ce facem noi aici nu este neapărat adevărul absolut, este o pagină din arta românească, cu valorile ei şi cu oamenii care-au încercat, prin munca şi sârguinţa lor, să o facă mai bună. Aşadar, vă invit să ne fiţi aproape, din 15 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2!”, mărturiseşte Paul Surugiu-Fuego.

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 70

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2