loader
Foto

„Drag de România mea!” cu optimism și romantism

Iubire, muzică și nostalgie, cu artiști și emoții, pe 8 noiembrie, la TVR 2 de la ora 15:00. Paul Surugiu-Fuego v-a așteaptat la o nouă gală de înfrumusețat viața.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Munca asiduă, perseverența și visele mărețe dau roade.

Asta se aplică și în cazul nostru, al echipei „Drag de România mea!”.

Credem cu încăpățânare că dorința noastră de a face divertisment de calitate, cu bun simț, decență și promovarea lucrurilor frumoase și a valorilor, este benefică.

Iar asta ne-a adus o nominalizare importantă la Premiile TV MANIA 2020, unde vă invităm să ne votați, la categoria „Cea mai bună emisiune de divertisment”. E o performanță, după cinci sezoane, pe o piață comercială și suntem siguri că ne veți fi aproape și veți vota AICI calitatea, eleganța și decența.

Pe 8 noiembrie, Paul Surugiu-Fuego şi echipa sa ne-au pregătit o ediție muzicală, cu mai multe genuri și personalități artistice.

(w882) Cinterei

Iosif Ciunterei ne prezintă povestea lui Vasile Soporan, un tezaur uman viu, un înţelept care ne arată că e păcat să lăsăm la o parte trecutul pentru modernism.

(w882) Marina Flo

Revine la noi minunata Marina Florea. Artista ne-a pregătit două momente muzicale de excepție, cu două piese de suflet, un omagiu adus profesorului și mentorului său, George Grigoriu, dar și un duet de senzație cu Paul Surugiu-Fuego.

(w500) Raduica

Minunata artistă a Teatrului Toma Caragiu din Ploiești, talentata Daniela Răduică, o voce de zile mari, ne face o demonstrație a talentului său formidabil, prin intermediul mai multor genuri muzicale.

(w882) Vlad si Ma

Elegantul artist Vlad Miriță, cu romantismul și șarmul său aparte, ne propune muzică de suflet și ne spune povestea sa de dragoste alături de frumoasa lui soție, Maria.

(w500) Mihai Trai

Efervescentul Mihai Trăistariu ne aduce cântece de dragoste, dar și o reinterpretare atipică, prin vocea sa spectaculoasă, a unei celebre piese populare.

(w882) Cantareata

Tocmai din Basarabia sosește la noi fermecătoarea Adriana Ochișanu, una dintre cele mai iubite și mai apreciate artiste de dincolo de Prut. Ne aduce cântecul său popular, într-un costum autentic, ne vorbește despre familia sa și despre bucuriile din prezent.

Spectacol de zile mari, cu daruri muzicale din partea lui Paul Surugiu-Fuego, alături de Supermarket și baletul condus de coregraful Florin Mariș!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

13:30 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)

14:00 D’ale lu’ Mitică (R)

Scenariu: Cristian vlad

Reporter: Marian Marin

Producător: Liliana Vlad

(Reluare)
 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2