loader
Foto

„Drag de România mea", cu muzică și artiști din Basarabia

Pe 11 iulie, de la ora 15:00 pe TVR2, Paul Surugiu-Fuego v-a readus o gală în care ne-au fost alături artiști iubiți din Republica Moldova.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Au sosit în studioul emisiunii băieții de la AKORD, unul dintre cele mai populare grupuri muzicale ale Republicii Moldova din ultimii ani.

(w882) Akord

Bucovineancă din Codrii Cosminului, dar adoptată de Basarabia, Maria Iliuț a venit cu daruri muzicale speciale​ alături de Paul Surugiu - Fuego și Nicolae Gribincea.

(w882) M Il

Cu emoţie în glas a revenit la noi Anastasia Lazariuc, una dintre cele mai îndrăgite artiste basarabene.

(w882) Anastasia

În anul 2012 a reprezentat Republica Moldova în Concursul Internaţional Muzical Eurovision, iar in 2021, Pasha Parfeni a venit, în premieră, la Drag de România mea cu cele mai frumoase melodii interpretate împreună cu Nicoleta Nucă sau Paul Surugiu - Fuego.​

(w500) Pasha P

(w882) N NUca

Sunt atipici. Sunt spectaculoşi. Sunt autentici. Sunt... Plăieşii. Ansamblul etnofolcloric din Basarabia ne-a adus cântece de voie bună şi melodii de dragoste.

(w882) Plaiesii

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 24:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, ora 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00; duminică, ora 15:00

21:45 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:45 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2