loader
Foto

„Drag de marea mea!” - show estival cu Paul Surugiu-Fuego, la TVR 2

În plină vară, Paul Surugiu-Fuego vine cu o premieră! Vedeta TVR2 își face bagajul și se mută, pentru o lună … la mal de mare! Din 2 august, în fiecare vineri, de la ora 17.45.

 

Paul Surugiu - Fuego
DRAG DE MAREA MEA!

Emisiunea „DRAG DE MAREA MEA!” va fi o gură de aer proaspăt, din inima litoralului românesc, cu surprize, noutăți şi jocurile venite direct din mijlocul atmosferei de vacanță.

Pentru fanii săi, Fuego a pregătit premiere muzicale estivale care se vor auzi doar la TVR 2, în fiecare vineri, de la ora 17.45.

Va fi un show dinamic, o oră de bună dispoziție, cu momente inedite transmise direct de pe plajă. Nu vor lipsi muzica de calitate și voia bună, iar invitații vor fi prieteni dragi, pentru care artistul a pregătit provocări şi surprize inedite. Astfel, chiar şi de acasă zilele de vară se vor transforma într-o distracție garantată.

(w882) Drag de ma

“Mi-am zis că România n-are farmec, vara, fără mare. Deși nu sunt eu un fan al căldurii, mi-am propus, pentru cei care nu reușiți să ajungeți, să vin eu cu marea și voia bună în casele voastre. Zis și făcut! Alături de echipa mea, mergem la mal de mare și vă arătăm de ce ne este atât de drag de ea. Asta pentru că simt eu că o emisiune estivală este extrem de binevenită. Am pregătit muzică de calitate, nenumărate momente speciale, povești cu oamenii. Va fi un show dinamic, în care nu veți apuca să simțiți cum trec minutele. O mulțime de prieteni dragi mie vor fi aproape și vor cântă melodii cu aer de vacanță”, spune Paul Surugiu Fuego.

(oar_w460)

Plin de vervă şi într-o formă de zile mari, Fuego va fi sufletul petrecerii. Va merge în diverse locuri de pe plajă, va fi aproape de publicul său. În fiecare ediție ne vom întâlni cu artiști iubiți, care vă vor introduce în atmosfera specială a litoralului românesc.

„DRAG DE MAREA MEA! este pariul estival al lunii august, o lună de foc, o emisiune care va merge direct in sufletele voastre, cu bună dispoziție, muzică și veselie, arătându-vă că litoralul are viață, are energie și povești frumoase. Întotdeauna marea mi-a lăsat amintiri de colecție și a avut ecouri puternice în sufletul meu, tocmai de asta mi-e drag tare de ea! Nu ne ratați, pentru că pregătim momente surpriză, ediții de colecție, super atmosferă și facem și ziua mea, pe 23 august!”, a adăugat artistul.

(oar_w460)

16:00 Educatia la putere (R)

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

* O călătorie la Mănăstirea Galata, o vizită la moară si o traditie dulce din Moldova: mucenici cu miere șsi nucă.

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2