loader
Foto

Dr.House - cum să nu procedezi la un congres medical

Nu furi identităţi, pantaloni, prelegeri, nu droghezi oameni...mai multe puteţi afla în episodul de joi seară, de la 23.00, la TVR 2

 

După o ce cu o noapte în urmă a fost la o petrecere, o adolescentă ajunge a doua zi la spital cu tot felul de simptome inexplicabile. Cazul ei devine şi mai complicat când Foreman descoperă că fata are o tumoare pe creier care o împiedică să spună adevărul despre ce s-a întâmplat la petrecere. Toate declaraţiile ei sunt pure invenţii şi nimeni nu cunoaşte care ar putea fi motivul îmbolnăvirii ei bruşte.

Chase este în continuare preocupat de moartea lui Dibala iar Cameron începe să creadă că soţul ei are o aventură. După ce Foreman îi spune că nu este cazul unor astfel de temeri, Cameron îi cere din nou lui Chase să îi spună adevărul despre ce se petrece cu el.

House, Wilson şi Cuddy ajung la un congres medical unde lucrurile nu se desfăşoară cum ar fi trebuit. În prima zi, House fură identitatea unui alt doctor şi ajunge să danseze tandru cu Cuddy. A doua zi îl droghează pe Wilson şi îi fură pantalonii pentru a-l împiedica să iasă din cameră şi ţine el prelegerea pregătită de Wilson. Şi pentru ca lucrurile să devină şi mai complicate, House îl descoperă în camera lui Cuddy pe Lucas, detectivul angajat de el în sezonul trecut să afle informaţii despre echipă.

 

2:05 Campionatul European de patinaj artistic ESPOO 2023

* program liber masculin-ora 19:00

*ceremonie VICTORY masculin ~15 minute-ora 22:01

Producator : Daniela Enachescu

Comentator Monica Bucur

4:40 Familia Borgia

Serial *(The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

Episodul 10

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

* Dramă istorică.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

 
La TVR 2, spectacolul Campionatului European de Patinaj Espoo 2023

Din 25 ianuarie, TVR 2 transmite, atât în direct, cât şi înregistrat, Campionatul European de Patinaj Artistic Espoo 2023 (Finlanda).

„Familia Borgia” şi „Comisarul Ricciardi”, seriale în premieră la TVR 2

TVR 2 a început anul cu seriale apreciate atât de publicul cinefil, cât şi de critica de specialitate.

Tânăra generație din folclorul autohton, la

Echipa emisiunii "Drag de România mea!" vă dă întâlnire duminică, 29 ianuarie, de la ora 15.00 pe TVR2, când puteți revedea o gală care a ...