loader
Foto

Îndrăgitul serial „Doctor Quinn” revine la TVR 2 | VIDEO

Considerată a fi una dintre cele mai populare şi îndrăgite serii western, „Doctor Quinn" poate fi urmărit, de luni până duminică, de la ora 19.05.

 

La aproape 30 de ani de la debutul seriei TV, actorii din rolurile principale sunt încă în atenția fanilor.

În 1993, când reţeaua CBS lansa un episod pilot al serialului „Doctor Quinn”, pentru a testa interesul publicului pentru o astfel de producţie, rezultatele au fost peste aşteptări. Au urmat 150 de episoade, pe parcursul a şase sezoane, iar „Doctor Quinn” a fost distribuit în peste 100 de ţări.

Serialul „Doctor Quinn” (1993–1998), recompensat cu patru trofee Primetime Emmy şi un Glob de Aur pentru actriţa Jane Seymour în rolul principal, revine din 17 octombrie la TVR 2. „Doctor Quinn", una dintre cele mai populare şi îndrăgite serii western, va putea fi urmărit de luni până duminică, de la ora 19.05.

(w882)

Povestea care spune aventurile doctoriței Quinn, absolventă de Harvard, dar care a decis să practice medicina într-un orășel numit Colorado Springs a câștigat numeroși fani încă de la început și se numără printre cele mai iubite producții de televiziune și în România. Intriga alertă și captivantă dintr-o perioadă în care profesia de medic în rândul femeilor nu era bine privită în Statele Unite, modul în care aceasta reușește să câștige încrederea localnicilor, afecțiunea celor trei copii adoptați de ea și inima lui Byron Sully a câștigat simpatia numeroșilor telespectatori.

Nu ratați, de luni până duminică, de la ora 19:05, la TVR 2, DOCTOR QUINN (DR. QUINN, MEDICINE WOMAN – SUA, 1993-1998)

Cu: Jane Seymour, Joe Lando, Chad Allen, Erika Flores, Shawn Toovey

În 1867, Michaela Quinn, tânără doctoriţă şi moştenitoarea unei familii bogate din Boston, lasă în urmă confortul în care a trăit până atunci şi se mută într-un orăşel din Vestul American încă sălbatic: Colorado Springs. Entuziastă, plină de bune intenţii şi dornică să se afirme într-o meserie dominată de bărbaţi, Michaela – poreclită "Dr. Mike" - e primită cu suspiciune de localnici, dar reuşeşte să-şi facă doi prieteni buni: Byron Sully, susţinătorul cauzei indienilor cheyenne, şi Charlotte Cooper, moaşa satului. Şi, de parcă adaptarea nu i-ar fi fost suficient de dificilă, un incident tragic schimbă şi mai mult viaţa Michaelei: muşcată de o viperă, Charlotte îi încredinţează pe patul de moarte pe cei trei copii ai ei, Matthew, Colleen şi Brian. Devenită brusc şi mamă, dar şi medicul unei comunităţi care nu prea are încredere în capacităţile ei, Dr. Mike se înarmează cu curaj şi optimism pentru a schimba în bine vieţile celor din jur.

(w882)

Ce mai fac actorii din serialul "Dr. Quinn"?

Jane Seymour pare să fi descoperit secretele tinereţii fără bătrânețe la 70 de ani. Actrița arată senzațional și, cu siguranță, dacă nu ar fi o personalitate atât de cunoscută, s-ar putea crede că e vorba de o glumă dacă își spune vârsta din buletin atunci când participă la evenimente.

Joe Lando a debutat ”Star Trek IV: The Voyage Home”, însă celebru în întreaga lume l-a făcut rolul lui Byron Sully în „Dr. Quinn, Medicine Woman ”, iar de atunci a obținut mai multe roluri în seriale tv.

Matthew, Colleen și Brian, cei trei copii adoptați de dr. Michaela Quinn, rol interpretat de Jane Seymour sunt acum la rândul lor părinți.

Brian Cooper, băiețelul blond, cuminte și ambițios, a apărut în 148 de episode din "Dr. Quinn" și a fost interpretat de actorul american Shawn Toovey. Acesta s-a născut în Nebraska, Statele Unite ale Americii, și are 38 de ani. Shawn Toovey este căsătorit încă din 2007, iar el și partenera de viață au împreună o fetiță, în vârstă de 13 ani.

Băiatul cel mare al doctoriței Quinn, Matthew Cooper, a fost interpretat de actorul Chad Allen. Acesta s-a născut în Cerritos, California, și și-a început cariera în actorie la vârsta de șapte ani. Chad Allen are 47 de ani acum și a ales un alt drum, între timp: psihologia. El a spus "adio" cinematografiei în aprilie 2015, după câteva roluri obținute în unele producții, dar nu la fel de semnificative ca cel din serialul "Dr. Quinn".

Colleen Cooper este fiica adoptivă a doctoriței Quinn. Ea a fost interpretată, inițial, de actrița Erika Flores, în vârstă de 42 de ani acum. Flores a jucat rolul lui Colleen până în 1995, când s-a oprit la mijlocul celui de-al treilea sezon, iar ulterior, rolul ei a fost preluat de Jessica Bowman până la finalul serialului.

Totodată, actrița Jessica Bowman, cea care i-a luat locul Erikăi Flores, a trecut și ea prin schimbări importante de-a lungul timpului. Actrița, în vârstă de 40 de ani acum, a câștigat un premiu în 1996, pentru "Cea mai bună actriță" în cadrul "Young Artists Awards" datorită felului în care a interpretat-o pe Colleen în serialul "Dr. Quinn".

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

 
„E vremea ta” - un semn de exclamare din grijă pentru mediu

Zilnic, din emisiunea „E vremea ta”, telespectatorii TVR 2 află  informaţii actualizate despre starea vremii.

Superbloggerii prind (iar!) gustul competiției

Superbloggerii prind (iar!) gustul competiției

publicat: marţi, 21 martie 2023

SuperBlog a ajuns la a 26-a ediție. Provocările deja au început, iar cei peste 50 de bloggeri înscriși promit să impresioneze juriul. TVR 2 este ...

Poveşti tulburătoare, actori şi regizori de renume, în filmele săptămânii la TVR

Monica Bellucci, Vanessa Redgrave, Kate Winslet, dar şi simpaticul Bud Spencer ne însoţesc la final de săptămână în filmele Televiziunii Române. ...