loader
Foto

La Fuegovelion, acrobaţii spectaculoase cu Sanda Ladoşi

Acrobaţiile de-ţi taie respiraţia au devenit specialitatea cântăreţei Sanda Ladoşi, directorul artistic al Circului Globus. Artista a cântat la TVR 2, la Fuegovelion, în timp ce execută rotaţii la 10 metri înălţime.

 

Paul Surugiu - Fuego

Edițiile Fuegovelion sunt disponibile online pe TVR+.

La Fuegovelion, pe 31 decembrie, de la ora 22:30, artista a prezentat un show în care a interpretat melodia „Până când nu te iubeam”, pe versurile lui Anton Pann, în timp ce a făcut acrobaţii suspendată la 10 metri înalţime.

(w882)

„Primul contact cu Circul l-am avut prin 1995, când am făcut aici călărie. Pasiunea pentru acrobaţie a venit însă mai târziu, când am ajuns director artistic. Nu făcusem niciodată gimnastică, sau ceva similar, dar sub supravegherea specialiştilor şi după luni de muncă, am învăţat. Nu mie frică de înălţime şi mi s-a părut uşor să execut mişcările. Greu e însă să te obişnuieşti cu senzaţia de ameţeală pe care ţi-o dă cercul când se roteşte. Este o performanţă să cânţi şi să faci mişcări de gimnastică în acelaşi timp”, spune ea.

(w882)

Pe 2 ianuarie, Sanda Ladoşi a aniversat 50 de ani. Are o siluetă de invidiat şi nimic nu i se pare imposibil. Face mult sport, este extrem de flexibilă, are o mobilitate incredibilă şi spune că spagatul sau roata nu-i pun probleme.

„Sper să am sănătate şi să fac în continuare ceea ce fac, măcar pentru puterea exemplului. Din punctul meu de vedere, nu există limită de vârstă. Noi suntem propria noastră limită”, adaugă artista.

(w882)

Inegalabila Sanda Ladoși a pregătit pentru telespectatorii TVR 2 un număr de colecție. „Îmi doresc ca în 2020 să fim pozitivi, să încercăm să facem lucruri mai bune şi, în primul rând, să avem sănătate şi să fie pace. Vă aşteptăm la Fuegovelion, în arena Circului, unde veţi avea ocazia să vedeţi un spectacol altfel”, spune Sanda Ladoşi.

8:00 Opera comică pentru copii

Sezon Nou

*Opera copiilor

Producător: Valentina Băinţan

9:00 Generaţia Fit

Sezon Nou

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2