loader
Foto

Divele micului ecran alături de Paul Surugiu Fuego la „Drag de România mea!”

Debut în forță „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”. Paul Surugiu-Fuego a dat startul celui de-al șaselea sezon al emisiunii difuzate de TVR 2 duminică, 4 aprilie, de la ora 15.00, alături de nume consacrate.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Exclusivitățile nu au lipsit din prima ediție. Printre invitați am revăzu-o pe Mihaela Tatu, care ne-a vorbit despre viața sa de acum și, în premieră, a cântat alături de bunul ei prieten, Cristian Faur și de Paul Surugiu-Fuego.

Dialog emoționant și cu celebra „Zână a Surprizelor”. Andreea Marin a povestit despre televiziune, despre relația specială cu mama sa, dar și despre cât de tare o afectează părerile greșite ale celor din jur. În spiritul celebrului proiect „Surprize, surprize” Fuego a surprins-o pe Andreea aducând-i alături un coleg drag, actorul Gabriel Coveșeanu, alias COVE.

Tot duminică le-ați putut asculta pe talentatele Alexandra Ungureanu și Alexandra Crăescu, două voci speciale, dar și două talente formidabile din tânăra generație a folclorului românesc – Codruța Rodean și Bogdan Cioranu.

Cel de-al șaselea sezon „Drag de România mea!” se anunță mai fresh, cu invitați diverși, din mai multe domenii de activitate, cu artiști iubiți, colaborări inedite, dar și cu folclor de calitate, autentic. Veți descoperi o nouă componență a baletului emisiunii, costume noi, create de coregraful Florin Mariș, rubrici noi și jocuri interesante pentru invitați, îmbinând, ca de fiecare dată, substanța cu divertismentul.

(w882)

Telespectatorii vor fi aproape… virtual. Peste 100 de admiratori fideli vor fi virtual prezenti pe ecranul din platoul emisiunii la fiecare ediție.

„Cred că suntem o alternativă bună la tot ce se vede pe la televizor! Ne facem treaba cu profesionalism, cu decență și încercăm să aducem și informație, dar și bucurie, umor, muzică frumoasă, cântată exclusiv în limba română. Mi-am dorit ca proiectul acesta să prindă rădăcini și iată-ne ajunși la sezonul cu numărul șase, care le întrece pe celelalte, pentru că e relaxat, e cu oameni frumoși și speciali și momente pe care să le puneți aproape de sufletul vostru.

Nu suntem comerciali neapărat, suntem clasici și ne place să oferim un divertisment împachetat în simplitate și calitate. În emisiunea mea voi promova mereu oamenii valoroși și-i voi arăta pe cei care muncesc, care depun efort, care pun accentele corect în muzica lor, care îmbină performanțele cu profesionalismul și care au ceva de zis, fie că sunt în culmea carierei, fie că sunt la început de drum. Și credeți-mă, sezonul acesta veți avea mai multe surprize interesante, celebrări, pe care-i păcat să le pierdeți! Dar n-are rost să fac reclamă fără să vedeți! Eu zic să vă uitați, pentru a avea duminici perfecte, de la ora 15.00, la TVR 2, locul în care aveți mereu programe de calitate!”, a spus Paul Surugiu-Fuego.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 74

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2