loader
Foto

Din 17 octombrie, MIC DEJUN devine… Brunch

Toamna aduce un nou sezon al emisiunii „Mic Dejun cu un campion”, iar de pe 17 octombrie, Daniela Zeca Buzura vă aşteaptă de la ora 11:30. După cum v-am obişnuit, pe TVR 2, TVR HD şi TVR+.

 

Mic dejun cu un campion

În sezonul care abia începe, „Micul Dejun” este mai degrabă, ceea ce un britanic sadea ar numi, un „brunch’’. Partea frumoasă constă în faptul că este o invitaţie pentru care nu trebuie să te trezeşti foarte devreme dimineaţa şi o poţi prelungi cât vrei, până după prânz. Este mai mult decât o simplă masă. Este o activitate socială, o modalitate de entertainment şi de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, prieteni sau familie.

Răsfăţul la o cafea bună, cu arome de mentă şi alte delicii intelectuale, în compania scriitoarei şi jurnalistei Daniela Zeca Buzura începe în sezonul de toamnă din 17 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30. La TVR2 şi TVRHD. (reluări la TVR2: sâmbăta de la ora 3:30 şi miercurea săptămânii următoare de la ora 1:00)

Aşadar, după grila de redifuzări din vara acestui an şi după Festivalul Enescu, care a ţinut capul de afiş al preluărilor de concerte din luna septembrie la TVR 2, Micul Dejun revine pe micile ecrane, aşa cum vă promiteam la sfârşitul primului sezon.  Atu-urile noastre? Un amfitrion cu farmec şi verb şi un format pe care, atât ei - invitaţii, cât şi voi - prietenii noştri din public, l-aţi apreciat şi vă mulţumim pentru asta.

Pagina de Facebook a emisiunii este asaltată de reacţiile voastre. Vă promitem să vă răspundem în continuare, cu aceeaşi onestitate ca şi până acum.

„Dorim să mulţumim încă o dată partenerilor noştri, Librăriile Cărtureşti, unde, săptămână de săptămână, datorită filmărilor pe care le realizăm în Grădina Verona, le dăm peste cap programul de prânz. Şi nu se supără, ba, dimpotrivă, mai dau şi o mână de ajutor pentru a ne servi cu promptitudine o cafea aromată sau cele mai noi reţete de limonade. Un loc cu autentică tradiţie culturală unde oaspeţii emisiunii Mic Dejun se simt atât de bine”, spune Ileana Ploscaru Panait, producătorul TVR al emisiunii.

Începând de sâmbătă, 17 octombrie 2015, de la ora 11:30 ne vom reîntâlni cu noi invitaţi şi cu dumneavoastră, prietenii noştri fideli. „Recunoaştem că este o oră care transformă cumva, micul dejun în… brunch. Adică, nici cal, nici măgar. Fiind o oră aproape de prânz, probabil că lângă un cappuccino aromat îşi poate face loc şi o ciorbă de burtă. Glumesc, fără îndoială! Dar, sperăm în egală măsură, să continuaţi să ne fiţi alături, chiar dacă, sâmbăta spre prânz, ziua este ocupată cu treburi gospodăreşti, cumpărături, lecţii, plimbări, oaspeţi", adaugă Ileana Ploscaru Panait.

Vă promitem 13 noi ediţii de colecţie de 24 de carate. Şi tot atâtea poveşti de viaţă, subiecte tari, bucurii şi conuri de umbră ale unor oameni pe care îi îndrăgim şi a căror întâlnire este de fiecare dată o plăcere împărtăşită. Daniela Zeca Buzura, cu acelaşi farmec şi incisivitate iscoditoare va scoate la lumină aspectele mai puţin cunoscute, reuşitele şi risipirile interlocutorilor care ne-au făcut onoarea de a răspunde invitaţiei noastre.

 

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 45

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2