loader
Foto

Din 28 septembrie, ediţii noi "MIC DEJUN CU UN CAMPION"

În fiecare sâmbătă dimineaţa, la ora 10:00, Daniela Zeca Buzura ne invită la o confesiune proaspătă despre performanţă alături de personalităţi remarcabile din domenii diverse.

 

Fie că sunt scriitori, actori, medici sau profesori, sau tineri  care au încercat deja certitudinea succesului, pe invitaţii Danielei Zeca Buzura îi leagă un numitor comun: excelenţa.

ES. Domnul Ambasador Emil Hurezeanu a răspuns cu amabilitate invitaţiei de a deschide seria întâlnirilor de la ’’Mic dejun cu un campion’’, pe 28 septembrie, de la ora 10:00.

"După o binemeritată vacanţă de vară, dragi prieteni, iată-ne din nou împreună, gata de noi întâlniri pe care, mărturisim cu mâna pe inimă, sperăm că le veţi preţui la fel de mult ca şi noi. Pentru că, ne vor fi alături în studioul de la Cafe Verona nu numai oameni interesanţi şi competenţi în meseriile lor, ci şi personalităţi care au demonstrat că împlinirea desăvârşită este calitatea umană şi exemplul de conduită morală şi profesională pe care l-au atins în viaţa lor. Dacă aceştia ne sunt şi prieteni, cu atât mai bine, cu atât mai mult se va resimţi familiaritatea fără fard a convorbirilor noastre de sâmbătă dimineaţă", a spus producătorul Ileana Ploscaru Panait.

Ep. 1 – EMIL HUREZEANU – scriitor și publicist român, jurnalist în secția română a Radio Europa Liberă. realizator de televiziune și comentator de subiecte politice, diplomat, ambasadorul României în Germania

Cel de-al zecelea sezon "Mic dejun cu un campion" a început cu un scriitor, publicist şi diplomat care nu mai are nevoie de o prezentare. Sosit special de la Berlin pentru întâlnirea cu telespectatorii TVR2, într-o şuetă agreabilă şi serioasă, ES. Domnul Ambasador Emil Hurezeanu a răspuns cu amabilitate invitaţiei de a deschide seria întâlnirilor de la ’’Mic dejun cu un campion’’. Apărută destul de recent, în 2015, cartea sa, ’’Pe trecerea timpului. Jurnal politic românesc 1996 - 2015’’ - interesant joc de înţelesuri lansat încă din titlu - a fost un excelent pretext de discuţie despre România mai veche şi mai nouă, despre destinul colectiv şi cel personal, despre trecut, prezent şi viitor. Cu armele diplomaţiei, scrisului sau prin elocinţa discursului, Emil Hurezeanu îşi farmecă auditoriul aşa cum a făcut-o întotdeauna. De data aceasta, alături de un confrate de condei şi de un jurnalist exersat aşa cum este amfitrionul emisiunii, Daniela Zeca Buzura.

Urmăriți "Mic dejun cu un campion" sâmbăta de la ora 10:00, la TVR2, şi duminica de la ora 9:00, la TVR3!

2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:10 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2