loader
Foto

Din 16 octombrie, Marina Almăşan vă invită să porniţi „Hai Hui”

Urmărind cea mai nouă emisiune a sa difuzată joia, de la ora 20.10, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

 

Marina Almășan
Hai Hui

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Andreea Marin, Adelin Petrişor, Dragoş Anastasiu, Adrian Enache şi - invitatul special al acestei ediţii - Ambasadorul Republicii Federale Nigeria la Bucureşti au fost primii care au acceptat provocarea Marinei Almăşan de a porni, împreună, „Hai Hui”.

Acesta este titlul celui mai nou program tv dedicat, de Marina Almăşan şi echipa sa, celor care doresc să călătorească prin lume dar nu au această posibilitate.

Din această toamnă, în fiecare săptămână, în direct la TVR 2 şi TVR HD, la „Hai Hui”, telespectatori au posibilitatea să străbată continentele şi să afle tot felul de detalii exotice – de la invitaţii speciali ai fiecărei ediţii. Este vorba de personalităţi din toate domeniile, români şi străini, care fie îşi prezintă ţările, fie îşi povestesc impresiile şi aventurile din călătoriile lor.

Iar pentru că „Hai Hui” este un show cu public transmis în direct, telespectatorii pot interacţiona cu echipa şi cu invitaţii emisiunii şi pot participa la concursurile cu premii inedite.

Din emisiune nu va lipsi muzica străină şi nici aromele culinare exotice, pentru că la „Hai Hui” invitaţii străini vor prezenta şi diverse reţete tradiţionale din ţările lor. Primul care a gătit în platoul emisiunii a fost Excelenţa Sa domnul Okechukwu Fidelis MUOH, ambasadorul Nigeriei la Bucureşti. Acesta a fost ajutat de soţia sa, dar condiţia pentru a găti în emisiune o mâncare tradiţională a fost ca Marina Almăşan să înveţe câteva cuvinte în limba nigeriană. Ce au păţit, din această cauză, colegii Marinei Almăşan şi cum s-a descurcat ea în faţa acestei provocări lingvistice, aţi putut afla joi, în transmisiune directă, la prima ediţie a emisiunii „Hai Hui”.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


 

2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:10 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primesti date despre timpul probabil, climă, mediu șsi alte domenii conexe. Vei afla informatii de la specialisti, curiozităti, sfaturi utile si previziuni astrologice șsi vei sti cum îti influentează viata starea vremii.

Redactori (realizatori ediţii zilnice): Cristina Dănilă, Laurenţiu Mandu, Adrian Bănuţă, Raluca Arvat şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu, Cristina Dănilă, Alina Pagu

(Reluare)
 
Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Confruntări pline de emoţii, umor şi voie bună, la ”Drag de România mea!”

Duminică, 28 iulie, de la ora 15:00, la TVR 2, vă invităm să revedeţi o ediţie ”Drag de România mea!” cu provocări îndrăzneţe.​

Încep Jocurile Olimpice. TVR, “official broadcaster” Paris 2024

În perioada 26 iulie – 11 august, Televiziunea Română transmite în direct 280 de ore de la cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului, ...

 

#tvr2