loader
Foto

Galerie foto

“Destine ca-n filme”: Supravieţuitorii

Marţi, 18 martie, de la ora 20.10, la TVR 2 şi pe TVR +, Iuliana Marciuc vă aşteaptă la o nouă ediţie “Destine ca-n filme” cu două poveşti neromanţate de viaţă.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

Steluţa Duţă a fost abandonată la naştere, împreună cu fratele ei geamăn, şi a crescut într-un centru de plasament din Buzău. Aici a trebuit să îndure bătăi crunte de la fetele mai mari.

La 15 ani a ajuns pe stradă. Tehnica ei de supravieţuire era să se tundă mereu scurt şi să se poarte băieţeşte, ca să nu fie violată.

Când părea că nimic bun nu se poate întâmpla, în viaţa ei a apărut Constantin Voicilaş, antrenorul secţiei de box a Clubului Sportiv Municipal Buzău.

Viaţa Steluţei s-a schimbat radical odată cu descoperirea boxului. Cu ajutorul antrenorului a ajuns campioană naţională, apoi campioană europeană şi vice-campioană mondială la box.

Alin Totorean şi-a dedicat viaţa călătoriilor şi din fiecare s-a întors cu câte o pildă de viaţă. E un profesionist al drumului, dar, cu toată experienţa acumulată, a trăit trei zile de infern în deşertul australian. Atunci a descoperit că o singură greşeală te poate costa viaţa.

Exploratorul Alin Totorean a primit o lecţie extrem de dură, din care a învăţat că niciodată nu trebuie lăsat deoparte nici cel mai mic detaliu.

Poveştile celor doi supravieţuitori le aflaţi marţi, 18 martie, de la ora 20.10 la TVR 2 şi pe TVR+, la o nouă ediţie a emisiunii “Destine ca-n filme”.

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

17:30 România…în bucate

*Best Of Sezon Nou

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2