loader
Foto

″Destine ca-n filme″ schimbă destine

Constantin Căldăraru, un tânăr crescut în orfelinat, și Izabela Juncu, cunoscător al lumii parfumurilor, au vorbit despre parcursul vieții lor în emisiunea ″Destine ca-n filme″ ce a fost redifuzată marți, 23 iulie, ora 20.00, la TVR 2.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

Povestea de viață a lui Constantin Căldăraru deschide emisiunea ″Destine ca-n filme″.

La fel ca în 2014, când în urma unui mesaj pe FB echipa emisiunii ″Destine ca-n filme″ l-a cunoscut pe Constantin Căldăraru, 10 ani mai târziu, într-o acțiune de voluntariat la un cămin de bătrâni, l-a reîntâlnit pe Constantin, iar parcursul ultimilor lui ani uimește și demonstrează că această emisiune schimbă destine.

(w882) Destine_Co

A cunoscut infernul căminelor de copii. Viața l-a ajutat să devină terapeut pentru copii cu probleme proveniți din familii defavorizate, cu povești de viață triste. Prezența lui Constantin în emisiunea Destine ca-n filme în 2014 a atras oameni de bine care l-au ajutat să evolueze, reușind să intre în posesia unei locuințe.

(w882) destine

Cum a evoluat Constantin Căldăraru ca om, ca profesionist, ca și coleg, aflați revăzând emisiunea ″Destine ca-n filme″ marți, 23 iulie, ora 20.00!

(w882) lumea parf

A doua parte a emisiunii este dedicată parfumierului, Izabela Juncu.

Își  petrecea weekend-urile în magazinul de parfumuri unde lucra mătușa ei, descoperind lucruri noi și informații importante despre lumea inedită a parfumierilor.

Acum încearcă să aducă zâmbete și bucurii oamenilor pe care îi întâlnește, prin această artă pe care o redescoperă zilnic.

***

Echipa emisiunii:

Prezentator și producător: Iuliana Marciuc

Producător: Iuliana Marciuc

Realizator: Silvia Ionescu

Redactor: Dana Ilie

2:50 Nici cu tine, nici fără tine (R)

Film * Nici cu tine, nici fără tine (Ne con te, ne senza di tE-Italia, 2012)

Prima parte (din două)

Cu: Sabrina Ferrilli, Francesco Testi, Massimo Venturiello, Barbara Livi

*Film de aventuri.

Redactor: Anca Radu

(Reluare)

4:35 Fără prejudecăţi (R)

*Emisiunea Fără prejudecăți este singura producție media din Europa pentru care lucrează reporteri TV cu dizabilități și a fost premiată în anul 2016 de către Organizația Națiunilor Unite ca model de incluziune și autoreprezentare. Producția este interpretată în limbajul semnelor române iar o variantă accesibilizată pentru nevăzători de regăsește pe platforma Mixcloud. Reporterii Raluca Avram și Mihai Arsenie împreună cu moderatorul Ovidiu Damian se vor întâlni cu telespectatorii în fiecare sâmbătă de la ora 9:30 și vă vor prezenta poveștile unor oameni excepționali care schimbă lumea.

Reporteri: Mihai Arsenie, Raluca Avram

Interpret mimico-gestual: Simona Damian

Moderator si realizator: Ovidiu Damian

Producator: Ovidiu Pop

Emisiune realizata de TVR Cluj

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

(Reluare)
 
Dieta - moft sau sănătate?

Dieta - moft sau sănătate?

publicat: sâmbătă, 07 septembrie 2024

Corpurile perfecte de pe rețelele de socializare au determinat o creștere spectaculoasă a numărului de diete considerate miraculoase, când în ...

1001 de nopți portugheze: Palatul Pena din Sintra

1001 de nopți portugheze: Palatul Pena din Sintra

publicat: vineri, 06 septembrie 2024

Palatul marchizilor de Fronteira, palatul Pena din Sintra şi cel din Queluz sunt trei comori arhitecturale din patrimoniul portughez pe care le ...

Lavanda, planta care alungă insomnia

Lavanda, planta care alungă insomnia

publicat: joi, 05 septembrie 2024

”Lavandula”, pe numele ei științific, include 47 de specii cunoscute de plante cu flori perene și ar proveni, se pare, din bazinul Mării ...

 

#tvr2