loader
Foto

Galerie foto

"DESTINE CA-N FILME", o serie nouă de poveşti extraordinare de viaţă

Din 1 octombrie, Iuliana Marciuc dă startul celui de-al nouălea sezon al emisiunii, cu o ilustraţie muzicală originală, dar şi cu noutăţi despre eroii sezoanelor trecute. Actorul Vladimir Găitan şi atleta Gabriela Iaciu sunt eroii primei ediţii.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

Din prima zi a lunii octombrie, Iuliana Marciuc revine în grila TVR 2 cu un nou sezon „Destine ca-n filme”. În fiecare zi de luni, de la ora 21.10, telespectatorii vor fi martorii unor poveşti extraordinare de viaţă.

„Revenim în cel de-al nouălea sezon cu destine în premieră. La noi poveștile sunt adevărate, emoționante şi fiecare găsește ceva de învățat. Respectăm tradiția sezoanelor trecute și, pe lângă oamenii obișnuiți, vom avea și poveștile de viață ale unor vedete. În prima ediţie îl vom întâlni pe actorul Vladimir Găitan”, a spus Iuliana Marciuc.

Sezonul va debuta cu o ilustraţie muzicală originală, semnată de Ovi Jacobsen, inspirată chiar de poveştile de viaţă ale eroilor. Subiectele alese de Iuliana Marciuc surprind oameni obisnuiţi, sau vedete, în imprejurari neobisnuite, punctând un anume moment din viaţa fiecaruia, moment care le-a schimbat surprinzător şi total destinul.

În premieră, Iuliana Marciuc va reveni la poveştile câtorva personaje din sezoanele trecute, pentru a vedea cum a evoluat viaţa lor. Printre aceştia, Emanuel Balaciu, eroul din canale şi Gabriel Ciubotaru de la Asociaţia SANSA TA.

„Am vrut să-i reîntâlnesc și să aflu ce au mai făcut, dacă și-au îndeplinit visele, aspirațiile... Pe Emanuel Balaciu l-am reîntâlnit la etajul 10 al Hotelului Intercontinental, unde lucrează. Locuieşte într-o garsonieră pe care un prieten i-a împrumutat-o. La „Destine ca-n filme” veți vedea cum a reușit”, a povestit Iuliana Marciuc.

(oar_w460)

Luni, 1 octombrie, actorul Vladimir Găitan este eroul primei ediţii „Destine ca-n filme”. Actorul va vorbi despre boala teribilă de care suferă şi despre tratamentul urmat zeci de ani, dar şi despre felul în care a fost privit când afecţiunea sa a devenit publică. Un alt erou al ediţiei este atleta Gabriela Iaciu, sportiva care este campioană mondială, dar din cauza sărăciei se antrenează în curtea proprie.

„Vladimir Găitan îmi este un prieten vechi şi mi-a destăinuit lucruri despre care nu a mai vorbit până acum. De la felul în care a reușit să ascundă o boală teribilă cu care a fost diagnosticat când avea 38 de ani, cum a fost privit când boala a fost făcută publică şi cum au reacţionat admiratorii şi prietenii. A fost o întâlnire emoționantă, la el acasă, unde a primit ehipa „Destine ca-n filme”, dar şi la Teatrul de Comedie, unde a slujit foarte mulți ani și de unde a ieșit la pensie. Îmi amintesc că primul său talon de pensie a fost arătat tot la Televiziunea Română, mie, într-o ediție specială „Confesiuni”, emisiune pe care o realizam la vremea aceea”, a adăugat Iuliana Marciuc.

6:05 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)

6:40 Teleshopping

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2