loader
Foto

"Destine ca-n filme" la final de sezon

Două povești de viață despre un medic român întors acasă, după ani trăiți peste hotare, și despre pompierul francez din satul românesc Cobor sunt reflectate în emisiunea "Destine ca-n filme", marți, 23 iunie, ora 21.00, la TVR 2 și TVR+.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

"DOCTORUL SI ROBOTUL"

În timp ce tot mai mulți români aleg să plece din țară în căutarea unui trai decent, un român de 40 de ani, BOGDAN MOLDOVAN, medic chirurg de excepție, curtat de marile spitale din Europa specializate pe transplant, a ales să se întoarcă în România și să o ia de la zero.

(w882) medic into


"FRANCEZUL CU INIMA DE ROMÂN"

Francezul ERWAN JOLLIF a poposit, acum 16 ani, în județul Brașov, hotărând ca satul Cobor să fie locul în care să se stabilească.

(w882) pompier ro

De la sosirea lui pe meleaguri românești, multe s-au întâmplat: a învățat oamenii să selecteze gunoiul în mod ecologic, a înființat o stație de pompieri, iar acum plănuiește să deschidă un cabinet medical.

***

Regizor artistic: Silvia Ionescu

Producători: Iuliana Marciuc și Nicolae Cozma

 

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2