loader
Foto

Galerie foto

„Destine ca-n filme” intră în magia Crăciunului

Pe 24 decembrie, de la ora 20:10, Iuliana Marciuc a fost gazda unei ediții speciale.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

UPDATE: Ediția din 24 decembrie este disponibilă pe TVR+.

După zeci de ani petrecuţi în studio şi mii de invitaţi care i-au trecut pragul platoului de filmare, Iuliana Marciuc a simţit nevoia să asculte confesiunile oamenilor obişnuiţi puşi în împrejurări neobişnuite. Astfel s-a născut proiectul „Destine ca-n filme”. Oameni cu cele mai impresionante poveşti au primit-o cu toată inima în viaţa lor, şi-au deschis bucuroşi sufletul şi, de cele mai multe ori, au oferit o lecţie din care am avut multe de învăţat.

„Îmi dau seama că până acum nu am cunoscut viaţa adevărată, cu latura ei dură, cu oameni deznădăjduiţi, pe care destinul i-a pus la grea încercare”, descrie Iuliana Marciuc impresiile pe care i le-au lăsat cazurile prezentate la Destine ca-n filme.

A sosit momentul ca Iuliana Marciuc să-i răsplătească. Pe 24 decembrie, aceste exemple de conduită vor simţi magia Crăciunului în studioul „Destine ca-n filme”, unde fiecare dintre ei va primi cadoul potrivit pentru sufletul lor.

Ediţia specială va avea 100 de minute, iar în platou vor cânta câţiva din prietenii „Destine ca-n filme”: Radu Ille,  Viorela Filip şi Adrian Enache. „De Crăciun vom fi împreună şi vom simţi magia”, încheie Iuliana Marciuc.

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba japoneza

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2