loader
Foto

"Destine ca-n filme": despre frumusețe fără vârstă și viața după "Colectiv"

Marți, 30 iunie, ora 21.00, v-a invitat să rememorați două povești de viață ale Anastasiei Lazariuc și Tedy Ursuleanu, la TVR 2.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

O frumuseţe fără vârstă, cântăreaţa Anastasia Lazariuc povesteşte despre cotiturile propriului scenariu de film.

(w882) T Ursulean

Tedy Ursuleanu, supravieţuitoarea focului din Colectiv, va trasa pentru telespectatorii TVR, conturul unui personaj cu o putere extraordinară de a depăsi tragedia prin care a trecut şi chinul ce i-a urmat.

***

Sezon după sezon, echipa emisiunii "Destine ca-n filme" a reuşit să producă pe micul ecran emoţii demne de marile ecrane.

Am dezvăluit momentele dramatice din viaţa necunoscută şi momentele senzaţionale ale celor care evoluează sub lumina reflectoarelor și ale celor care sunt vedete doar pentru propriile lor destine.

Producători: Iuliana Marciuc și Nicolae Cozma

21:40 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:35 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2