loader
Foto

Destine ca-n filme: Rona Hartner și Ioan Chiseliță

Emisiunea "Destine ca-n filme" a readus, în atenția telespectatorilor, povesti de viață ale lui Ioan Chiseliță și ale Ronei Hartner, marți, 5 mai, ora 21.00, la TVR 2.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

Ioan Chiseliță este primul și singurul parlamentar cu handicap din România, care a activat pe plan politic, a făcut campanie electorală şi a obţinut un mandat aflându-se în scaunul cu rotile.

(w882) Ioan Chise

Cum s-a întâmplat acest lucru şi care este viaţa şi destinul lui Ioan Chiseliţă aflaţi din mărturisile sale făcute în discuţia cu Iuliana Marciuc.

(w882) Rona Hartn

Actrita Rona Hartner provine dintr-o familie de intelectuali cu rădăcini germanice. La 19 ani a intrat la Academia de Teatru și Film din București, iar 4 ani mai târziu a devenit celebră pe plan internațional, odată cu rolul principal din filmul Gadjo dilo (Străinul nebun), regizat de Tony Gatlif. Pentru această prestaţie, Rona a primit Leopardul de aur (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno.

Rona Hartner, actriţă de film, cantautoare, cântăreaţă, compozitoare şi textieră română de origine germană, este în prezent stabilită în Franţa.

Iuliana Marciuc dezvăluie, în fiecare ediție a emisiunii "Destine ca-n filme", momentele dramatice din viaţa necunoscută a celor care evoluează sub lumina reflectoarelor şi momentele senzaţionale din viața celor care sunt vedete doar pentru propriile lor destine.

Prezentator și producător: Iuliana Marciuc

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile pe TVR+.

7:30 România…în bucate (R)

TVR Moldova

Gatim romaneste

Prezintă Betty Turculeț

Producător Luminita Popa

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

Emisiune realizată de TVR Moldova

(Reluare)

8:00 Opera comică pentru copii

Sezon Nou

*Opera copiilor

Producător: Valentina Băinţan

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2