loader
Foto

Despre reducerile Black Friday, sâmbătă, la „Negustorii de ocazii”

Cristina Şoloc a vorbit, în acest weekend, despre Black Friday , ne-a spus de unde putem să ne cumpăram haine noi la preţuri mici şi ce înseamnă sistemul buy-back pentru telefoane. Sâmbătă, de la ora 13:00, la TVR 2 şi TVR+.

 

CRISTINA ŞOLOC
Negustorii de ocazii

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Peste un sfert din români rămân fără bani după acoperirea cheltuielilor de bază. Din cealaltă categorie, doar 23% îşi cumpără haine noi, ne anunţa prin februarie un sondaj realizat de Nielsen. Cum facem atunci să drămuim şi mai bine aceşti bani? Cristina Şoloc le dă bărbaţilor câteva sugestii în ediţia de sâmbătă, 22 noiembrie. Le va arăta cum pot cumpăra haine noi, de calitate ridicată, cu o sumă foarte mică; ea le va cumpăra trei ţinute diferite (casual, office şi haine pentru sezonul rece) cheltuind câte 300 de lei pentru fiecare ţinută în parte, cam de trei ori mai puţin decât într-un mall.

Vreţi să vă schimbaţi telefonul şi nu ştiţi cum să cumpăraţi unul bun, dar care să nu vă „răpească” tot salariul pe o lună? Încercaţi sistemul buy-back. Cu alte cuvinte, mergi cu telefonul tău vechi într-un magazin specializat și, în urma evaluării lui, primești un voucher de reducere, pe care îl poți folosi la cumpărarea unui nou telefon. Care sunt cele mai bune oferte de buy-back, vă spune Cristina, la „Negustorii de ocazii”.

Tot în ediţia din 22 noiembrie, mergem în căutarea maşinilor sub... 1500 de euro. Aflăm cum arată şi cât de bune sunt. Iar cum Cristina este o împătimită a motoarelor pe două roţi, sâmbătă ne va arăta de unde putem cumpăra un ATV la un preţ rezonabil.

***

Din 18 octombrie, TVR 2 difuzează Negustorii de ocazii, o emisiune care vă aduce cele mai bune informaţii despre piaţa produselor la mâna a doua. „Piaţa de second-hand a cunoscut o creştere uriaşă în România în ultimii ani. Deşi impresia generală este că oamenii săraci îşi cumpără produse la mâna a doua, statisticile arată că principalii cumpărători pe această piaţă sunt persoanele cu venituri medii. Având în vedere că acestea sunt în număr mare, ne-am gândit să le oferim o emisiune care să îi ajute în luarea unei decizii vizavi de achiziţionarea unui produs care să le ofere sfaturi utile din partea unor specialişti în diverse domenii, dar şi oferte speciale, atât pentru produse second-hand, cât şi pentru produse noi", spune Laurenţiu Mandu, co-producătorul emisiunii.

***
Emisiunea este difuzată şi pe TVR HD, de la ora 14:00.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

14:00 Cursa prin istorie

Redifuzare

Realizator si producator: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Prezentator de Adriana Irimescu

Jurnalist: Stefania Țene

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2