loader
Foto

Despre eroii noştri şi pasiunile lor, la "Ieri-Azi-Mâine"

O ediţie BEST OF a emisiunii "Ieri-Azi–Mâine" începe de la ora 15.50 la TVR 2, vineri, 23 februarie. Gazda din studioul Televiziunii Române este Corina Dănilă.

 

Corina Dănilă
IERI-AZI-MÂINE

Ce ştim şi ce nu ştim despre “eroii” noştri, despre oamenii dragi pe care nu contenim să-i aşteptăm şi să-i aplaudăm în platoul emisiunii noastre?

Ştim că fără ei viaţa noastră ar fi foarte săracă, dar nu ştim care este măsura dăruirii lor, ştim că ne bucurăm în preajma lor, dar nu ştim ce-i bucură cu adevărat pe ei.

Ştim cu sigurantă că şi Ieri, şi Azi, şi Mâine, vieţile lor au fost sunt şi vor fi parte din vieţile noastre.

Corina Dănilă continuă să dezvăluie surprizele pe care realizatorii emisiunii, împreună cu grupul Supermarket şi trupa de balet Platinium, le-au pregătit invitaților.

(w882) stoian

Invitații ediţiei pe care vă propunem să o revedeţi pe 23 februarie sunt Pompilia Stoian, Tudor Furdui şi Cornel Dinu. Nume care au excelat în domenii de suflet şi de împlinire a vocaţiei.

Puteţi să ascultaţi cântece interpretate de Pompilia Stoian, puteţi să-i reascultaţi povestea de viaţă, retrăiţi apoi emoţiile fiului Tudor la revederea secvenţelor cu tatăl Dumitru Furdui, dar puteţi şi să-l urmăriţi pe inconfundabilul Cornel Dinu, o prezenţă specială în arenele vieţii şi în emisiunile de televiziune. Tudor Furdui şi Cornel Dinu împărtăşesc pasiunea pentru sport şi se destăinuie, în dialog cu gazda şi ceilalţi invitaţi.

(w882) furdui

***

100 de minute de teatru, poezie şi mai ales muzică vor înnobila valoarea de unicat a mărcii Ieri-Azi-Mâine.

Prezintă Corina Dănilă
Producător Carmen Movileanu

7:50 Documentar 360°GEO

* Ecuador, cealaltă patrie a ciocolatei (Equateur, l’autre pays du chocolat, Franţa-Germania, 2012) Redifuzare

*Varietatea de arbori de cacao Nacional ce provine din Ecuador se mai numeşte şi "Cacao Theobroma" sau "mâncarea zeilor". Fructele sale cresc în provinciile îndepărtate şi în satele de pe râurile Santiago şi Napo.

Aromele speciale ale Theobroma sunt căutate de cei mai renumiţi maeştri ciocolatieri ai lumii; drept urmare şi producătorii săraci din zonă au o sursă stabilă de venit.

Realizator: Thérèse Engels

Redactor: Ştefan Asavei

8:45 Teleshopping

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2