loader
Foto

Cerul de sub stele: De Crăciun în Ţara Sfântă

Ediţia specială de Crăciun a emisiunii "Cap compas" s-a difuzat duminică, 25 decembrie, de la ora 9:00, la TVR 2 şi pe TVR+.

 

Cap Compas

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Israel. Un petic de pământ ales. Loc în care avea să se nască și să crească cel care a adus Lumină lumii. În acest colţ de lume te trezeşti într-o stare de meditaţie care predispune la rugăciune.

(w882) Israel

Dacă acum 2000 de ani păstorii au plecat către Betleem călăuziți de o stea, azi sosesc aici, din toată lumea, pelerinii care caută să simtă adierea minunii venirii pe pământ a Fiului lui Dumnezeu.

(w882) Israel

Un pelerinaj către axa lumii aș spune, căci de atunci încoace această lume creată de Dumnezeu a căpătat o verticală către care fiecare om ar trebui să acceadă.

(w882) Israel

Țara Sfântă, iubirea lui Dumnezeu pentru lume, smerenia Pruncului Iisus, nevinovația pruncilor martiri uciși de Irod și ascultarea păstorilor credincioși, a magilor purtători de daruri, a îngerilor coborâți din cer - toate acestea sunt odoare sufletești de mare preț ale orice creștin.

(w882) Israel

***
"Cerul de sub stele"

Producător: Elena Dinu

(w882) Israel

***

Cap compas este un program de televiziune complex care comportă atât valente de ordin turistic cât şi dimensiuni complementare legate de obiceiuri, spaţii culturale, identităţi  ambientale, stil şi rafinament în materie de amenajări ale industriei ospitalităţii, reţete culinare originale, degustări de vinuri şi forme de agrement.

Pe TVR+ găsiți toate edițiile din arhiva emisiunii.

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Cluj

* Mic dejun-paine impaturita cu bacon sau branza / mancare de spanac/porkolt

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2