loader
Foto

"O noapte furtunoasă" descinde în platoul "Ieri-Azi-Mâine"

Vineri, 23 iunie, ora 15.50: ziua şi ora unei noi întâlniri, la TVR 2 şi pe TVR+,  cu moderatoarea Corina Dănilă şi invitaţii săi, de această dată actori.

 

Corina Dănilă
IERI-AZI-MÂINE

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Regizorul şi actorul Dan Tudor a împlinit 50 de ani pe 12 iunie.

Lucian Pintilie, Sergiu Nicolaescu sau Stere Gulea sunt regizorii pe ale căror platouri a filmat Dan Tudor.

Artist al generaţiei care s-a afirmat în deplinătatea libertăţii de expresie după 1990, Dan Tudor a ales la rândul lui regia de teatru şi a închegat o echipă cu care în turnee, dar şi pe scene din capitală adună succese şi aplauze, cu montări după piese clasice din dramaturgia naţională şi universală.

La Teatrul Naţional Bucureşti, actriţa Afrodita Androne joacă în mai multe spectacole regizate de Dan Tudor:  „Comedia norilor" după Aristofan, „Molto, gran' impressione" de Romulus Vulpescu,  „Sânziana şi Pepelea” după Vasile Alecsandri.

De altfel, invitaţii din studioul nostru vor mărturisi, vineri, 23 iunie, de la ora 15.50, cum colaborează şi ce proiecte au alături de Dan Tudor şi îi numim aici pe Dragoş Ionescu, Orodel Olaru, Oana Drăghici sau Florin Dobre. Actorii fac parte din distribuţia piesei ”O noapte furtunoasă” în regia lui Dan Tudor ce îl interpretează pe Rică Venturiano; Dragoș Ionescu este jupân Dumitrache, Tudorel Filimon este Nae Ipingescu, Orodel Olaru îl joacă pe Chiriac, Florin Dobre pe  Spiridon, iar Afrodita Androne este Veta.

(w882) furtunoasa

Tot în ediţia din 23 iunie, în studioul TVR se vor afla Nae Alexandru, Grupul Supermarket şi Trupa de balet "Platinium" - coregrafe Brânduşa Novac şi Alice Vişan.

***

Un nou sezon al emisiunii IERI-AZI-MÂINE - într-un show al valorilor lansate de Televiziunea Română.

Teatrul, muzica şi divertismentul redescoperite în imagini de arhivă completate cu dialoguri emoţionante şi momente artistice, surprize şi multă emoţie la TVR 2, în fiecare vineri, în direct de la ora 15.50.

Corina Dănilă şi o echipă de profesionişti inimoşi continuă să vă asigure un superb început de weekend!

(w882) Corina Dan

Producător Carmen Movileanu

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

 

 

 

20:00 Un trecut secret

Film* Un trecut secret (His secret past-SUA, 2016) PREMIERĂ

Regia: Randy Carter

Cu: Brigid Brannagh, Gatlin Green, Austin James, Patrick Muldoon

*Thriller. Lily, fiica unei celebre scriitoare de romane poliţiste, este atacată de un individ în timp ce făcea jogging, dar un tânăr misterios, pe nume Mick, o salvează la ţanc. Între cei doi pare să se înfiripe o idilă, dar mama lui Lily şi şeriful local au îndoieli cu privire la trecutul lui Mick şi încep să facă investigaţii.

*

Redactor: Gabriela Onea

21:40 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2