loader
Foto

Dacă doriţi să revedeţi ... o vedetă populară ca Iuliana Tudor | VIDEO

Vă invităm să revedeţi o întâlnire memorabilă, la "Mic dejun cu un campion", cu omul de televiziune, Iuliana Tudor, la TVR 2, TVR3, TVR Internațional și TVR Moldova, în perioada 18-25 septembrie.

 

Daniela Zeca Buzura
Mic dejun cu un campion

Suntem colegi de multă vreme. Ne întâlnim prin studiouri, la filmări, la montaj, în lift... Şi, totuşi, persoana cu care te întâlneşti nas în nas, în fiecare zi, nu este aceiaşi cu cea din emisiunile pe care le urmărim pe televizor. În cazul celor mai mulţi prezentatori se cască o prăpastie între persoana din viaţa reală şi cea de pe micul ecran.

Nu este cazul cu Iuliana Tudor. Cu excepţia hainelor şi a machiajului, desigur, a luminilor din platou, a desfăşurătorului de spectacol, a întreruperilor, reluărilor sau a prizei directe, Iuliana are calitatea de a fi ea însăşi tot timpul. La fel de apropiată, carismatică, seducătoare, spectaculoasă. Cei care o cunosc bine ştiu că această naturaleţe îi este în fire, dar a şi cultivat-o, înnobilând-o prin exigenţa meseriei.

(w882) iuliana 4

Iar cei care o urmăresc, văd şi simt imediat că Iuliana Tudor nu face parte din tagma ’’vedetelor’’ care fac figuraţie în platou, ci este un om care acoperă cu excelenţă domeniul despre care vorbeşte: folclorul românesc şi artiştii pe care îi prezintă şi îi promovează. Şi nu este uşor, pentru că este un domeniu complex – deşi multora nu le pare aşa – care necesită studii aprofundate de muzicologie, antropologie, etnologie, istorie, interpretare instrumentală şi vocală alături de prezenţa scenică, dicţia impecabilă, farmecul personal. Această îndrăzneală vine dintr-o pregătire profesională minuţios cizelată, prin studiu continuu şi documentare temeinică, dintr-o trudă acerbă pentru autodepăşire în cel mai bun sens al cuvântului.

(w882) iuliana 6

Iuliana Tudor ’’umple’’ scena şi ’’trece sticla’’ cum spunem noi în jargonul profesional. Sunt calităţi rare şi cu atât mai strălucitoare când sunt dublate de seriozitate, prietenie, anduranţă la efort, spirit de echipă, reverenţă pentru mentori, excelenţa lucrului bine făcut, totul pentru respectul cuvenit publicului care o urmăreşte şi, nu o dată, o aplaudă la scenă deschisă sau îi trimite mesaje de felicitare.

Nimic nu poate fi mai preţios pentru un om de televiziune decât aprecierea celor care îl urmăresc cu fidelitate, aşteptându-l de fiecare dată cu bucurie şi interes. Este cu adevărat o satisfacţie că ne reîntâlnim la ’’Mic Dejun cu un Campion’’ cu Daniela Zeca Buzura şi cu un coleg pe care îl preţuim la fel de mult ca şi publicul care este alături de Televiziunea Română pentru a vedea ’’o vedetă populară’’ de talia Iulianei Tudor.

(w882) iuliana 3

***

Un articol de: Ileana Ploscaru Panait

***

Program de difuzare:

TVR 2: sâmbătă, 18 septembrie, ora 10:00, luni, 20 septembrie, ora 8:00, marți, 21 septembrie, ora 5:00
TVR 3: duminică, 19 septembrie, ora 7:55
TVR Internaţional: sâmbătă, 25 septembrie, ora 7:00
TVR Moldova: sâmbătă, 25 septembrie, ora 7:00

 

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2