loader
Foto

Galerie foto

Cum învățăm să spunem „NU”?, tema unei noi ediții „Puternici împreună” | VIDEO

Lil Kelaan Carter, coregraful român care trăieşte visul american antrenând artişti celebri, s-a numărat pe 12 iunie, de la ora 20:00, printre invitații Lianei Stanciu în emisiunea „Puternici, împreună”, la TVR 2.

 

Liana Stanciu
Puternici, împreună

Lil Kelaan Carter, dansator, coregraf și actor român, are spectacole și predă în România, dar și în SUA. Tânărul artist a început să danseze la vârsta de patru ani, iar la 16 ani a început antrenamentele în Los Angeles.

Acum, Lil Carter danseză alături de marii artişti și, mai mult, Shiloh Jolie-Pitt, fiica celebrului cuplu, Angelina Jolie și Brad Pitt, și-a demonstrat talentul, sub îndrumarea sa.

(w882)

În emisiunea „Puternici, împreună”, Lil Kelaan Carter a venit alături de Andra Gogan – cântăreață, dansatoare, actriță și antreprenor, o bună prietenă și colaboratoare a sa.

Tema emisiunii din această seară a fost „Cum învățăm să spunem „NU”?”, iar invitațiilor din domeniul artistic li s-a alăturat Laurențiu Ciupercă - un tânăr care nu știe să spună „NU” și care a ajuns pe paturile spitalelor din cauza epuizarii.

Pe lângă dezbaterea extrem de serioasă, Lil Kelaan Carter și Andra Gogan au pregătit și o surpriză coregrafică, un exercițiu de freestyle, pe o coregrafie improvizată.

(w882)

„E clar că trăim cu toții în epoca vitezei și a carierei. Timpul nostru aleargă de parcă ar fi campion mondial. Acum e luni și imediat e vineri. Acum e Paștele și, imediat, vine Crăciunul. Nu mai avem timp să vorbim unii cu alții, ne vedem cu prietenii tot mai rar, iar de părinți sau de cei apropiați uităm destul de des pentru că suntem mult prea ocupați. Oamenii au devenit ca mașinile, multifuncționali. Nu vi se pare că am descris în câteva vorbe viata multora dintre npo? De aici și până la epuizare nu mai e decât un pas. În limba română îi spunem epuizare. Termenul care s-ar putea să vă pară mai familiar este „burnout”. Ce soluții avem pentru a scapa de epuizare? Primul invitat, Laurențiu Ciupercă a tras atat de mult de el, încât a ajuns pe mâna medicilor. Ni se poate întâmpla tuturor celor care nu știm să ne oprim la timp din maratonul obligațiilor și activităților noastre zilnice”, a spus Liana Damian, producătorul emisiunii „Puternici, împreună”.

 

2:30 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:15 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Filme regizate de Mircea Drăgan la Duminica Filmului Românesc

Duminică, 30 iunie, vă invităm să urmăriți filmul de aventuri „Braţele Afroditei” și drama „Explozia” la TVR 2.

Filmul de Artă „Încă un rând

Oscar, BAFTA, César și multe alte trofee sunt premiile care au recompensat producția daneză „Încă un rând", filmul difuzat, duminică,30 iunie, ...

Dive ale Televiziunii Române, legende și artiști iubiți la ”Drag de România mea!”

Duminică, 30 iunie, revedeți o ediție specială ”Drag de România mea!”. Paul Surugiu-Fuego vă invită de la ora 15:00, la TVR 2.

 

#tvr2