loader
Foto

Galerie foto

Cum învățăm să spunem „NU”?, tema unei noi ediții „Puternici împreună” | VIDEO

Lil Kelaan Carter, coregraful român care trăieşte visul american antrenând artişti celebri, s-a numărat pe 12 iunie, de la ora 20:00, printre invitații Lianei Stanciu în emisiunea „Puternici, împreună”, la TVR 2.

 

Liana Stanciu
Puternici, împreună

Lil Kelaan Carter, dansator, coregraf și actor român, are spectacole și predă în România, dar și în SUA. Tânărul artist a început să danseze la vârsta de patru ani, iar la 16 ani a început antrenamentele în Los Angeles.

Acum, Lil Carter danseză alături de marii artişti și, mai mult, Shiloh Jolie-Pitt, fiica celebrului cuplu, Angelina Jolie și Brad Pitt, și-a demonstrat talentul, sub îndrumarea sa.

(w882)

În emisiunea „Puternici, împreună”, Lil Kelaan Carter a venit alături de Andra Gogan – cântăreață, dansatoare, actriță și antreprenor, o bună prietenă și colaboratoare a sa.

Tema emisiunii din această seară a fost „Cum învățăm să spunem „NU”?”, iar invitațiilor din domeniul artistic li s-a alăturat Laurențiu Ciupercă - un tânăr care nu știe să spună „NU” și care a ajuns pe paturile spitalelor din cauza epuizarii.

Pe lângă dezbaterea extrem de serioasă, Lil Kelaan Carter și Andra Gogan au pregătit și o surpriză coregrafică, un exercițiu de freestyle, pe o coregrafie improvizată.

(w882)

„E clar că trăim cu toții în epoca vitezei și a carierei. Timpul nostru aleargă de parcă ar fi campion mondial. Acum e luni și imediat e vineri. Acum e Paștele și, imediat, vine Crăciunul. Nu mai avem timp să vorbim unii cu alții, ne vedem cu prietenii tot mai rar, iar de părinți sau de cei apropiați uităm destul de des pentru că suntem mult prea ocupați. Oamenii au devenit ca mașinile, multifuncționali. Nu vi se pare că am descris în câteva vorbe viata multora dintre npo? De aici și până la epuizare nu mai e decât un pas. În limba română îi spunem epuizare. Termenul care s-ar putea să vă pară mai familiar este „burnout”. Ce soluții avem pentru a scapa de epuizare? Primul invitat, Laurențiu Ciupercă a tras atat de mult de el, încât a ajuns pe mâna medicilor. Ni se poate întâmpla tuturor celor care nu știm să ne oprim la timp din maratonul obligațiilor și activităților noastre zilnice”, a spus Liana Damian, producătorul emisiunii „Puternici, împreună”.

 

20:00 Curajul unei mame

Film* Curajul unei mame (Model citizen-SUA, 2020)

Regia: Mark Gantt

Cu: Cassie Howarth, Shawn Pyfrom, Kevin Fonteyne

*Thriller. Amanda Archer, fotomodel şi mamă a unei fetiţe pe care o creşte singură, este răpită de doi indivizi implicaţi într-o reţea de trafic uman. Ţinută ostatică într-o cabină izolată, ea trebuie să-şi adune forţele şi curajul, pentru a încerca să se elibereze.

Redactor: Corina Feleagă

21:47 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Festivalul „Teatru sub lună” debutează cu... lună plină, în 20 iulie, în București

La acest sfârşit de săptămână, festivalul de artă „Teatru sub lună” îi aşteaptă cu surprize plăcute pe cei dornici să aleagă alternativa ...

De la Paris, cu dragoste... de sport

De la Paris, cu dragoste... de sport

publicat: vineri, 19 iulie 2024

De vineri, 19 iulie, o echipă de profesionişti ai Televiziunii Române se află la Paris, pentru a relata de la Jocurile Olimpice. În această vară, ...

Altina Voinea și obiceiul de a face bine

Altina Voinea și obiceiul de a face bine

publicat: luni, 15 iulie 2024

Marți, 16 iulie, ora 20.00, vă invităm să revedeți ediția emisiunii "Destine ca-n filme" dedicată unui om iubitor de bine, Altina Voinea, cea ...

 

#tvr2