loader
Foto

Galerie foto

Cum arată lumea văzută prin obiectivul unui aparat de fotografiat?

Duminică, 26 octombrie,  la „Jurnal de front” a venit jurnalistul şi fotoreporterul Florin Ghioca. De la ora 12:30, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

 

Daniela Zeca Buzura
Jurnal de front

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Mi-ar plăcea să am în loc de ochi un aparat de fotografiat pentru că aş vrea să surprind tot ceea ce văd. De fiecare dată când laşi aparatul, se poate întâmpla ceva... şi atunci este bine să fii permanent în stare de alertă pentru că un cadru în jurnalism este irepetabil.” (Florin Ghioca)

Florin Ghioca a fost corespondent de presă în SUA şi ziarist acreditat la sediul ONU din New York. În prezent, el este corespondent al celei mai mari Agenţii Foto din Franţa - „Hachette Photos Presse”.

(w882) Jurnal de

A publicat fotografii în majoritatea revistelor din ţară, dar şi din străinătate. La invitaţia NATO, în anul 2007, a participat la două media-trip-uri în Afganistan.

În februarie 2011 a călătorit pentru a cincea oară în Afganistan, unde a petrecut 5 săptămâni alături de militarii americani staţionaţi în Arghandab, Kandahar. În iulie 2012, la invitaţia MapN, a transmis din Afganistan pentru postul Kanal D în cadrul campaniei „10 ani în 10 zile”.

Este autorul expoziţiei foto „COPIII RĂZBOIULUI - Afganistan”. Trilogia afgană s-a încheiat cu expoziţia „COLATERAL”, vernisată în 2012 la Palatul Mogoşoaia.

În 2013 şi 2014 a vizitat teritoriile Palestiniene, unde a realizat fotoreportaje în centrele de refugiaţi de la Ramallah şi interviuri cu victimele colaterale ale conflictului israeliano - palestinian.

„7 ani în Afganistan” este titlul cărţii la care lucrează Florin Ghioca, acum.

O emisiune de Daniela Zeca Buzura şi Cristina Dănilă

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!


21:25 Toamna la podgorie

Film* Toamna la podgorie (AUTUMN IN THE VINEYARD-Canada, SUA, 2016)

Regia: Scott Smith

Cu: Rachael Leigh-Cook, Brendan Penny

*Dramă romantică. Frankie Baldwin şi Nate Deluca îşi dispută dreptul de proprietate asupra podgoriei Sorrento, pe care ajung s-o împartă pe din două. Fiecare dintre ei încearcă să obţină o recoltă cât mai bună şi să câştige premiul pentru cel mai bun vin din regiune. Dar rivalitatea lor nu se va încheia în vie, fiindcă soluţia ideală pentru o dispută juridică nu poate fi decât o poveste de dragoste!

Redactor: Anca Radu

23:10 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2