loader
Foto

Galerie foto

Cum arată lumea văzută prin obiectivul unui aparat de fotografiat?

Duminică, 26 octombrie,  la „Jurnal de front” a venit jurnalistul şi fotoreporterul Florin Ghioca. De la ora 12:30, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

 

Daniela Zeca Buzura
Jurnal de front

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Mi-ar plăcea să am în loc de ochi un aparat de fotografiat pentru că aş vrea să surprind tot ceea ce văd. De fiecare dată când laşi aparatul, se poate întâmpla ceva... şi atunci este bine să fii permanent în stare de alertă pentru că un cadru în jurnalism este irepetabil.” (Florin Ghioca)

Florin Ghioca a fost corespondent de presă în SUA şi ziarist acreditat la sediul ONU din New York. În prezent, el este corespondent al celei mai mari Agenţii Foto din Franţa - „Hachette Photos Presse”.

(w882) Jurnal de

A publicat fotografii în majoritatea revistelor din ţară, dar şi din străinătate. La invitaţia NATO, în anul 2007, a participat la două media-trip-uri în Afganistan.

În februarie 2011 a călătorit pentru a cincea oară în Afganistan, unde a petrecut 5 săptămâni alături de militarii americani staţionaţi în Arghandab, Kandahar. În iulie 2012, la invitaţia MapN, a transmis din Afganistan pentru postul Kanal D în cadrul campaniei „10 ani în 10 zile”.

Este autorul expoziţiei foto „COPIII RĂZBOIULUI - Afganistan”. Trilogia afgană s-a încheiat cu expoziţia „COLATERAL”, vernisată în 2012 la Palatul Mogoşoaia.

În 2013 şi 2014 a vizitat teritoriile Palestiniene, unde a realizat fotoreportaje în centrele de refugiaţi de la Ramallah şi interviuri cu victimele colaterale ale conflictului israeliano - palestinian.

„7 ani în Afganistan” este titlul cărţii la care lucrează Florin Ghioca, acum.

O emisiune de Daniela Zeca Buzura şi Cristina Dănilă

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!


16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Craiova

* Tăst Show

* Saramură de porc șsi ciulama de ciuperci la Poiana Mare

Emisiune realizată de TVR Craiova

Prezentator si realizator: Doru Ciolacu

Producător : Simona Musuroi

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2