loader
Foto

Cu barca, în căutarea şalăilor

Duminică, 24 iulie, de la ora 10.00, la TVR 2, v-am invitat, din nou, alături de noi într-o expediţie „Pescar hoinar”, în care experimentăm în toate privințele.

 

Pescar hoinar

Am ales raiduri pe ape total diferite, de la arena consacrată a concursurilor de pescuit la spinning - Valea Argovei, până la iazul destinat amatorilor din amenajarea Tâncăbeşti.

Bineînţeles că şi speciile ţintă diferă - de la răpitorul emblematic de ape limpezi - şalăul, la peştii paşnici ademeniţi cu nade şi momeli, la feeder.

(w882) pescar hoi

Ne-au fost alături pescari experimentaţi, dar şi amatori, care sunt încă în etapa de iniţiere în tainele pescuitului sportiv.

Driluri pline de emoţie, capturi frumoase şi eliberări, imediat după şedinţa foto... pe scurt încă o poveste cu şi despre pescuit şi o călătorie de neuitat.

***

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

 

 

13:30 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)

14:00 Cursa prin istorie (R)

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania ȚTene

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2