loader
Foto

Galerie foto

Credo: Ediții speciale de la Vatican

Ca în fiecare an, TVR 2 a transmis de la Catedrala San Pietro din Vatican, atât Liturghia pontificală a Sărbătorii Naşterii Domnului, cât şi mesajul Urbi et Orbi către cetate şi către lume a suveranului pontif din prima zi de Crăciun.

 

Edițiile sunt disponibile online pe TVR+.

„Crăciunul este o sărbătoare a creștinătății de mii de ani. Rugăciunea, faptele de caritate şi preamărirea lui Dumnezeu sunt cele trei ingrediente ale pregătirii pentru Crăciun, propuse de Papa Francisc”
, spune moderatorul TVR Titi Dincă. Împreună cu preot prof. univ. dr. Wilhelm Dancă (Facultatea de Teologie Romano-Catolică din Bucureşti), cei doi vor comenta de la Bucureşti transmisiunea de la Vatican în care Sanctitatea Sa Papa Francisc  va celebra Vigilia di Natale și Sfânta  Liturghie din noaptea  de Crăciun din Bazilica Sfântul Petru .

Emisiunea Credo începe de la ora 22:30 și poate fi urmărită și online, pe TVR+.

În ziua de Crăciun, de la ora 12.30, sub acelaşi generic, TVR 2 va transmite în direct din Piața San Pietro de la Vatican ceremonia Urbi et Orbi – mesajul şi binecuvântarea Papei adresate „Cetăţii şi Lumii”.

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 97

Redactor: Vlad Ţurcan

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 67

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2