loader
Foto

Crăciun de poveste alături de Paul Surugiu-Fuego, la TVR 2

Paul Surugiu-Fuego, gazda emisiunii "Drag de România mea!" de la TVR 2, vă invită la o ediție specială de Crăciun, difuzată duminică, 23 decembrie, de la ora 15.00, și a doua zi de Crăciun, 26 decembrie, de la ora 13.00.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

După ce, timp de 11 săptămâni, a premiat mari nume ale culturii noastre, ale sportului sau ale artei, Fuego vine, după cum era firesc, cu o ediție specială de Crăciun.

Artistul va împodobi bradul la Televiziunea Română. Și nu oricare brad, ci chiar pe cel din curte, avându-i alături de el, surpriză, pe eroii poveștii care l-a consacrat în ani, cu celebra melodie, devenită deja folclor urban.

(w882) tr

Așadar, ne vor colinda împreună cu Fuego, artiștii Irina Loghin și Gheorghe Turda, cei trei povestind despre celebra piesă. Un alt colindător special, care aduce colindul tradițional, într-o incursiune în tradiție, este omul cu violoncelul, minunatul artist Adrian Naidin.

(w500) nad

Un moment emoționant va fi și exclusivitatea ediției – premierea lui Cornel Constantiniu, care pășește într-o televiziune, după mai bine de șase ani, doar în emisiunea celui ce i-a fost alături de atâtea ori. Cornel Constantiniu va plânge, va trăi surprize și-i vom putea reasculta muzica interpretată magistral de Fuego și trupa Supermarket.

(w882) masa

De asemenea, Adrian Daminescu are un cântec special de sărbători, precum și un cutremurător duet alături de Paul Surugiu-Fuego!

(w882) damn

La toate acestea se adaugă și trei premiere noi din partea lui Fuego, piese de cel mai recent album al său – “COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI!”

Atmosfera va fi una de sărbătoare, cu ormanente spectaculoase, efecte speciale, îngeri și multă căldură.

Alături de Fuego veți putea petrece și în noaptea dintre ani, la un super-Revelion, pe TVR 2, de la ora 23.00, la FUEGOVELION, împreună cu cei mai iubiți artiști români!

(w882) dans

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

(w882) 23 dec

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, ora 15:00 (premieră); ora 00:20. Miercuri, ora 13:00

TVR HD: Duminică, ora 00:20

TVR Internațional: Sâmbătă, orele 12:00 și 21:00; duminică, ora 1:10 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

13:30 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)

14:00 Cursa prin istorie (R)

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania ȚTene

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2