loader
Foto

Concertul „25 de ani de la sosirea în ţară a Principesei Moştenitoare Margareta”

Concertul, transmis în direct de la Ateneul Român, pe TVR 2 și TVR HD, este disponibil online pe TVR+.

 

UPDATE: Concertul poate fi urmărit pe TVR+ aici.

TVR 2 şi TVR HD transmit duminică, 18 ianuarie 2015, de la ora 18.00, în direct de la Ateneul Român, Concertul de gală cu ocazia aniversării a 25 de ani de la sosirea în țară a primului membru al Familiei Regale a României, după 42 de absență.

Evenimentul are loc exact în ziua în care se împlinesc 25 de ani de la sosirea în România a Principesei Margareta, iar transmisiunea TVR face parte dintr-o suită de evenimente organizate de Televiziunea Română pentru marcarea acestei aniversări.

Concertul Aniversar „25 de ani de la sosirea în ţară a Principesei Moştenitoare Margareta” va fi susţinut de Camera Regală şi Corul Filarmonicii George Enescu, sub bagheta maestrului Horia Andreescu, avându-l ca solist pe violonistul Remus Azoiţei.

Programul concertului cuprinde lucrările Zadok the Priest de George Frideric Haendel, Rapsodia română nr. 1 de George Enescu, Rapsodia ungară nr. 2 de Franz Listz, Hora Staccato de Grigoraș Dinicu, Balada de Ciprian Porumbescu, Fantezia Carmen de Franz Waxman – Boris Dubosarsky, Land of Hope and Glory de Edward Elgar și Poema Română de George Enescu (ultima parte).

Concert regal jubiliar are loc în prezența Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia, Principesa Maria, Principele Nicolae și Principele Lorenz al Belgiei. Alături de Familia Regală vor sta 750 de invitați din țară și din străinătate.

Concertul poate fi urmărit şi pe TVR+, în secţiunea Ora Regelui.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 74

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2