loader
Foto

Galerie foto

Colinde şi poveşti de dragoste, la "Drag de România mea!"

Lecţii de patriotism, poveşti de dragoste celebre şi colinde noi, toate cu Fuego, duminică, 9 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 2. Emisiunea poate fi urmărită și la TVRi, TVR MOLDOVA, TVR HD şi TVR+, detalii în articol.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Se pare că ușor, cu pași mici și siguri, destul de spectaculoși pentru o emisiune de așa factură, cu aspecte culturale, producția realizată de Paul Surugiu-Fuego la TVR 2, prinde contur și conform spuselor acestuia pe pagina sa de socializare, va exista și un al doilea sezon, mult mai special și mai plin de vitalitate și culoare, cu noi suprize și aceleași frumoase povești despre români unici, celebri, care au definit succesul și care au ce căuta în fața voastră.

(w882) fuego

Oamenii au devenit imuni la producții fără sens și au nevoie de un produs 100% românesc, cu artiștii iubiți, cu nume pe care le cunoașteți și copii extrem de talentați. Divertismentul poate fi simplu, cu un strop de decență și cu acele exemple ce trebuie să se vadă la televizor, având ceva de spus prin toată munca lor, de ani de zile.

Duminica aceasta, în cea de a zecea gală a emisiunii sale, Paul Surugiu a pregătit fanilor săi trei premiere, trei colinde noi, superbe, de pe cel mai recent album al său, lansat în cadrul turneului național, început în 3 decembrie, cu București.

Toți invitații lui Fuego iubesc România și văd în ea locul de vis, ce-ar trebui reîntregit cu mult mai multă dragoste.

Doamna cântecului popular teleormănean, Floarea Calotă, un munte de autenticitate, ne vorbeşte despre iubirea de neam și limbă, doinind, într-o lecție de patriotism.

(w882) floarea ca

Depănăm file de istorie, aducând în fața dumneavoastră, cu povești impresionante, trei istorii celebre de dragoste ale românilor, de pe parcursul anilor. Ni le prezintă, argumentat și documentat, jurnalistul și omul de presă Cristian Brancu.

(w882) cristi bra

Umorul și învățăturile stau la marii actori Vasile Muraru și Valentina Fătu, cei care au rămas să ducă mai departe revista românească.

(w882) vasile mor

Avem și o tânără talentată, care ne va cânta la harpă și vocal, în același timp, lucru extrem de greu de realizat - Daria Văcăroiu.

(w882) daria vaca

Duete speciale, Paul Surugiu alături de două artiste emblemă, două voci diferite, dar senzuale - una sensibilă, Oana Sârbu, care ne cântă șlagărul ei celebru, alta puternică - Nico, care ne aduce ultima melodie lansată.

(w882) nico

(w882) fuego si o

Atmosfera va fi completată de trupa Supermarket și de baletul Florin Mariș, care va purta în această ediție costume vechi de peste 30 de ani, realizate de marea scenografă, premiată UNITER, Maria Miu.

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, ora 15:00 (premieră); ora 00:20

TVR HD: Duminică, ora 00:20

TVR Internațional: Sâmbătă, orele 12:00 și 21:00; duminică, ora 01:10 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

12:30 Cum vă merge ?

Sezon Nou

Producător: Cătălin Heson

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2