loader
Foto

Colinde și emoție la „Drag de România mea!”

Întâlnirea muzicală cu „Drag de România mea!”, la TVR 2 și pe TVR+, s-a desfășurat pe 20 decembrie în două părți: de la ora 13:00 și de la ora 17:00.

 

Documente disponibile pentru descarcare:
Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Se apropie sărbătorile și intrăm cu pași repezi în febra pregătirilor. ​Crăciunul nu înseamnă altceva decât liniște, bucurie și clipe speciale.

Duminică, 20 decembrie, cele două părți ale emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” vor fi difuzate separat. Prima parte o puteți urmări de la ora 13:00, iar cea de-a doua parte, de la ora 17:00.

(w500) Lazariuc

Astfel, veți avea ocazia să vă bucurați de prezența minunatei artiste Anastasia Lazariuc, care ne propune două cântece emblematice, cu versuri speciale, despre credință și despre iarnă.

(w500) Lorenna

Ne va colinda și Lorenna, care ne povestește despre românii din afară și despre ce înseamnă bucuria sărbătorilor de iarnă.

(w882) Pohodnicar

Paul Surugiu - Fuego va aduce un omagiu textierei Roxana Popescu, printr-un duet plin de candoare și emoție alături de o foarte bună voce, mai puțin cunoscută, dar cu peste 25 de ani de experiență. Este vorba despre Mirela Pohodnicaru de la Iași, solista trupei ALTERNATIV. De asemenea, ea ne va povesti despre familia ei muzicală și ne va colinda alături de soțul ei, Marius Pohodnicaru.

(w882) Sanfira si

Ne vom bucura duminică de povestea de dragoste dintre îndrăgitul artist de folclor Valentin Sanfira și soția sa, frumoasa Codruța Filip. Cei doi cântă genuri diferite și cumva muzica i-a unit.

(w882) Familie

Frumoasa Ianna Novac vine cu un colind special, dar și cu minunata sa familie - tenorul Octavian Dobrotă și fiica lor, Erica.

Iosif Ciunterei ne poartă iar pe coclaurile patriei, spunându-ne povești despre cum era înainte tradiția colindatului.

(w500) Ciunterei

Paul Surugiu - Fuego ne-a pregătit colinde speciale, trupa Supermarket lansează o piesă nouă de sărbători, iar baletul condus de Florin Mariș este, ca întotdeauna, aproape de noi!

Nu ratați, până pe data de 3 ianuarie 2021, concursul emisiunii! Mai multe informații AICI.

(w882) Trupa dans

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 13:00 (partea I); duminică, ora 17:00 (partea a II-a)

TVR Internațional: luni, ora 01:25; miercuri, ora 10:00.

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

12:40 Teleshopping

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2