loader
Foto

Galerie foto

Coca Palmon și Mihail Florescu, marți, la „Destine ca-n filme”

„Destine ca-n filme” revine din 2 iunie, ora 21:00, la TVR 2, cu noi interviuri în premieră! Prima ediție a noului sezon vă propune două tulburătoare povești de viață despre curaj, ambiție și încredere, cu Coca Palmon și Mihail Florescu.

 

Iuliana Marciuc
Destine ca-n filme

"AM VRUT SA UIT"
Povestea Cocăi Palmon ar fi rămas uitată într-un colț de memorie dacă venerabila doamnă în vârstă de 78 de ani n-ar fi participat la un concurs de Miss.

(w882)

Atunci, pe scena concursului, cu microfonul în mână, Coca Palmon, în fața a sute de spectatori, și-a spus povestea: cea a unei supraviețuitoare a pogromului evreilor.

(w882)

"DESTIN CU AROMA DE CAFEA"
Mihail Florescu, cafegiul casei regale  este omul care și-a făcut din cultura cafelei un destin.

(w882)

Este omul care știe că secretul succesului stă în aromă și pasiune. Și-a vândut casa, a riscat totul pe o singura carte, s-a însurat cu fata unui multimilionar italian, iar in final, a devenit furnizorul oficial de cafea a Casei Regale Române.

Realizatori: Silvia Ionescu, Nicolae Cozma
Producători: Iuliana Marciuc, Nicolae Cozma

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile pe TVR+.

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2