loader
Foto

Cine sunt protagoniștii emisiunii #NuExistaNuSePoate ?

Pe 12 octombrie, două mari doamne au venit în premieră la TVR 2: femei puternice, vedete admirate. Prima se numește Victoria şi este protagonista serialului „Iubirea unei doamne”. De la ora 17:55, Andreea Marin a dat startul emisiunii.

 

ANDREEA MARIN
#NuExistaNuSePoate!

Pe mulți dintre noi, evenimentele trăite în prezent ne fac să privim cu nesiguranță spre lumea în care trăim.

Dincolo de idealuri personale, de multe ori suntem luați de val, fiind prea greu să ne împotrivim normelor. Exista însă și oameni care, cu imaginație, voință și insistența de a crede în ideile lor știu și pot să rupa ritmul.

Andreea Marin îi aduce în fața telespectatorilor pe aceia care au spus, indiferent de domeniul pe care l-au ales, „Nu există nu se poate!”. Mesajul lor puternic va fi cunoscut în emisiunea TVR 2, #NuExistaNuSePoate!, de luni până joi, de la ora 17:55, într-un dialog spumos, o poveste-inspirație care poate schimba viața telespectatorilor.

(oar_w460)

Cine sunt invitații Andreei Marin? Sunt oameni normali, în care ne putem regăsi, care au însă un strop de nebunie ce îi scoate din anonimat. Sunt cei care au învățat că nu există „Nu” și care „Pot”, când alții renunță. „Oameni care știu sigur că nu se vor îndepărta de valorile lor, pentru că bate altfel vântul pentru un timp. Le vor reinventa, se vor adapta, dar nu le vor tradă. Valorile, educația, tradiția, familia, lumea lor în care pot face un pas înainte, toate sunt baza dezvoltării lor pe mai departe, fie că e soare sau cer umbrit de nori. Protagoniștii noștri nu s-au născut cu o sclipire de geniu, dar simt că au venit aici, printre noi, cu un scop înalt: să lase ceva în urmă. Oamenii potriviți la locul potrivit. Atunci când pentru restul lumii răspunsul este „nu”, pentru ei , „Nu există nu se poate!””, a spus Andreea Marin.

Dialogul cu invitații va fi un prilej de a-i pune pe telespectatori în legătură cu ei, de a clădi campanii sociale, de a transmite mesaje puternice, de a găsi soluții negăsite înca în practică și de a face educație. „Avem nevoie de ei. Acum, mai mult ca oricând. Un dialog spumos, reușit, o poveste-inspirație poate schimba viata unui telespectator. Eu am fost, odinioară, omul din audiență a cărui viață s-a schimbat ireversibil astfel. Sunt cuvinte pe care nu le-am mai uitat. Care m-au ghidat, care au avut un ecou atat de puternic în mine, încât apoi nu am schimbat doar propria viată, dar am dat mai departe către mii de alte destine pe care munca mea le-a atins. Adeseori, dau mâna cu oameni care nu am știut ca există. Si care îmi spun: “fără să știi, mi-ai schimbat cândva viața”. Cel mai frumos raspuns care mi-a fost adresat: “așa am hotărât să schimb și eu viața altora””, a adăugat vedeta.

(w882)

Difuzat în premieră în România, la TVR 2, serialul „Iubirea unei doamne” (La senora-Spania 2008-2010) cu Adriana Ugarte, Rodolfo Sancho și Roberto Enriquez în rolurile principale debutează din 12 octombrie. De luni până vineri, de la 16.05, telespectatorii vor urmări povestea Victoriei, o femeie frumoasă şi puternică, cu idei progresiste pentru societatea în care trăieşte. Serialul a adus televiziunii naţionale din Spania, TVE, recorduri de audienţă. Succesul a fost înregistrat şi pe continentele unde a fost difuzat de postul TVE Internaţional, precum şi la numeroase alte televiziuni din America Latină sau Europa.

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

Prezentator Liana Stanciu

Trauma divortului

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

(redifuzare)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2