loader
Foto

Galerie foto

Cine sunt antrenorii celebrului ciobănesc-german Rex, vedeta canină a îndrăgitului serial de la TVR 2

Comisarul Rex, vedeta canină a Brigăzii Omucideri, din serialul „Rex” (Italia, Austria, 2008-2014), revine la TVR 2. Din 10 februarie, în fiecare zi a săptămânii, de la ora 19:00, cel mai bine vândut serial TV european, ale cărui subiectele sunt inspirate din cazuri reale, prezintă anchetele comisarului italian Lorenzo Fabbri, alături de prietenul său, eroul canin Rex.

 

Vedetă incontestabilă a serialului, Rex este eroul tuturor. Cu o inteligenţă ieşită din comun şi instincte care nu dau greş, Rex şi-a câştigat reputaţia de a fi cel mai bun câine de pe micul ecran. E tot ce şi-ar putea dori cineva de la un patruped: un prieten, un ajutor, un partener demn de încredere. Rex se luptă zi de zi cu infracţiunile, lucrând la cazuri periculoase şi dificile în fiecare episod. Antrenorul primilor doi câini din serie a fost Teresa Ann Miller, specialistă în antrenarea animalelor, care lucrase anterior la seturile "Cop Dog" și "Beethoven". Pentru seria „Rex” din Italia, antrenor a fost Massimo Perla, cunoscut pentru "Dogman" (2018), "C'era un Castello con Quaranta Cani" (1990) şi "Hudson Hawk" (1991).

Când vorbim despre evenimente legate de lumea canină sau activitate simpaticelor vedete-canine legată de TV sau cinema, antrenorul Massimo Perla este un punct de referință. Mai mult, specialistul a susţinut o intensă activitate editorilă în mai multe reviste, a fondat și condus centrul de dresaj Indiana Kayowa din Roma, unde s-a ocupat de educație pentru câini, sporturi pentru câini şi a formart instructori și educatori.

Massimo Perla a fost unul dintre fondatorii proiectului "Confido" în care a implicat câteva deținute ale închisorii de femei Rebibbia pentru resocializarea câinilor fără stăpân cu scopul de a le da spre adopție sau de a le pregăti pentru asistența persoanelor cu dizabilități. Timp de mai multi ani, antrenorul Perla a fost managerul național al  centrului CSEN, rol care acoperă întreaga lume a creșterii câinilor de sport italian, și cu care a devenit manager de echipă al Agility Dog WAO, campionatul mondial Agility Dog. Sub îndrumarea sa, naționala Italiei a fost campioană mondială la ediția din 2012, în Belgia.

Sâmbătă, 10 februarie, de la ora 19:00, serialul debutează cu o anchetă care îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Perseverentul patruped nu se lasă însă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

(w882)

COMISARUL REX (REX – Italia, Austria, 2008-2014)

Durata: 91 episoade

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

 

 

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:55 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

 
Duminica filmului românesc, cu două ecranizări ale pieselor lui I.L. Caragiale: „Năpasta

Opera lui I. L. Caragiale, în viziunea regizorilor de teatru și film Alexa Visarion și Lucian Pintilie, oglindită în două producții românești de ...

„România în bucate”: Tocan de oaie şi ciorbă de raţă la Obârșia-Cloșani | VIDEO

Ediția emisiunii „România în bucate”, realizată de colegii de la TVR Craiova, difuzată marți, 6 februarie, ora 17:30, la TVR2.

Filmul „5 minute”, multipremiat Gopo și UCIN, la TVR2

O intervenție a jandarmilor, o investigație jurnalistică și mai multe întrebări despre toleranță, toate în drama „5 minute”, de Dan Chișu. ...

 

#tvr2