loader
Foto

Galerie foto

Cele mai bune momente de la „IERI-AZI-MÂINE” le vedeţi la TVR 2

În săptămâna 6-10 iulie, la TVR 2 vă aşteptăm să vă reîntâlniţi cu personajele dragi care au călcat pragul emisiunii „IERI-AZI-MÂINE”. De la 10:10, vă aşteptăm cu Sofia Vicoveanca, Tania Popa, Monica Anghel şi mulţi alţii.

 

Corina Dănilă
IERI-AZI-MÂINE

Cu o carieră de peste cincizeci de ani, Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite şi cunoscute interprete. În ediţia de luni, 6 iulie, în ziua dedicată muzii populare ne vom întâlni cu cea care s-a remarcat prin repetoriul său bucovinean, devenind astfel un adevărat ambasador al folclorului din regiunea sa natală. În ediţia din 6 iulie, telespectatorii vor avea ocazia să revadă câteva din materialele de arhivă cu marea interpretă.

Pentru ziua dedicată teatrului, echipa emisiunii v-a pregătit un interviu realizat în octombrie 2014 cu Costel Constantin şi Tania Popa. Cunoscut pentru Revanşa (1978), Ion: Blestemul pămîntului, blestemul iubirii (1978), Misterele Bucureștilor (1983), Porţile albastre ale orasului (1975) şi Iubire și onoare (2010) Costel Constantin s-a născut în 1942 şi a jucat în numeroase scenete şi seriale realizate de Televiziunea Română, astfel că pe 6 iulie, gazda Corina Dănilă ne prezintă câteva din momentele de aur ale marelui actor.

În aceeaşi ediţie ne revedem şi cu Tania Popa. Actriţă cu un reportoriu impresionat, ea a trecut de la Shakespeare la Goldoni, iar pe marele ecran s-a remarcat în Patul lui Procust (film care a participat la Festivalul de Film de la Berlin, 2002) şi Poziţia copilului (2013).

Miercuri, de la ora 10:10, la TVR 2 ne vom întâlni cu Ionel Tudor şi Monica Anghel. Ei ne vor vorbi despre muzica uşoară şi ce mai înseamnă, dar mai ales cum se aude în prezent. Ionel Tudor – dirijorul Big Band Radio – a început să cânte de la 4 ani, când a primit cadou un pian, de la tatăl său, iar de atunci „muzica a făcut parte din viaţa mea, devenindu-mi şi profesie!”, după cum mărturiseşte el.

Dacă e joi, e divertisment, iar la Ieri-Azi-Mâine vorbim cu Ileana Stana Ionescu şi Monica Davidescu, două artiste care au reuşit să aducă zâmbetul pe buzele a milioane de români, de-a lungul anilor. Iar vineri, 10 iulie, îl vom sărbători pe actorul Ion Dichiseanu.  Marele actor a ales să-şi sărbătorească cei 81 de ani alături de echipa emisiunii, astfel că ediţia pe care o veţi urmări joi  va fi una cu totul şi cu totul specială.

Decorat cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, Dichiseanu a jucat de-a lungul carierei în filme ca Titanic vals (1964), Cântecele mării (1971), Toate pânzele sus (1977) sau Revanşa (1978), iar în ediţia de marţi, el va avea ocazia să revadă câteva din scenele memorabile strânse în arhiva televiziunii.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Târgu Mureş

* Cooking Show

*Tocaita de miel, la cuptorul cu lemne,in blid de lut cu capac de aluat, rosii si ardei copti..

Realizator: Bogdan Moraru

Producător: Costin Miron

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2