loader
Foto

Un mărțișor cu Sharon Stone - filmul „Cel mai frumos cadou”, la TVR2

Comedia romantică americană „Cel mai frumos cadou” (A Little Something For Your Birthday – 2017), cu Sharon Stone, Tony Goldwyn și Ellen Burstyn, a fost programată sâmbătă, 2 martie, de la ora 20.00, la TVR2 și pe TVR+.

 

La 45 de ani, Senna Berges se poartă ca o adolescentă întârziată: n-are nici profesie stabilă, nici planuri de viitor, iar relaţiile ei amoroase cu bărbaţi mai tineri se încheie mereu lamentabil.

(w882)

La petrecerea de ziua ei, Senna îl întâlneşte pe chipeşul avocat Adam şi, pentru prima oară în viaţa ei agitată, se gândeşte că e posibil să-şi fi găsit alesul.

(w882)

Regia este semnată de Susan Walter. Absolventă de Harvard, a fost regizor secund și de scurtmetraje înainte de acest debut apreciat în epocă la Hollywood.

Regizoarea Susan Walter se definește ca o violonistă ratată devenită cineast. Este scriitoare, scenaristă și regizoare. Debutul ei în lungmetraj artistic este „A Little Something For Your Birthday”/ „All I wish”.

A scris și regizat acest film și a scos și o carte în care descrie această experiență: What Makes a Director" ( 2018, Talkhouse), o poveste autobiografică despre cum am transformat o carieră eșuată de violonistă într-o meserie mai bună: regizoare a unui film pe care l-am scris și în care am lucrat cu actori de Oscar.

„Elia Kazan scrie în cartea lui On What Makes a Director că un regizor înțelege oamenii înțelegându-se cu adevărat pe sine. Cum am ajuns să mă înțeleg pe mine însămi? Am luat multe decizii greșite. Ceea ce înseamnă, bineînțeles, că nu erau greșite deloc. Și mai înseamnă că Elia Kazan avea dreptate”, mai spune Susan Walter.

(w882) Susan Walt

Surse: Program TVR, imdb.com, linkedin.com, talkhouse.com

***

Mai multe informații despre filmele programate la TVR puteți afla aici.

7:00 Teleshopping

7:30 România…în bucate (R)

TVR Moldova

Gatim romaneste

Prezintă Betty Turculeț

Producător Luminita Popa

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

Emisiune realizată de TVR Moldova

(Reluare)
 
Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Confruntări pline de emoţii, umor şi voie bună, la ”Drag de România mea!”

Duminică, 28 iulie, de la ora 15:00, la TVR 2, vă invităm să revedeţi o ediţie ”Drag de România mea!” cu provocări îndrăzneţe.​

Încep Jocurile Olimpice. TVR, “official broadcaster” Paris 2024

În perioada 26 iulie – 11 august, Televiziunea Română transmite în direct 280 de ore de la cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului, ...

 

#tvr2