loader
Foto

Un mărțișor cu Sharon Stone - filmul „Cel mai frumos cadou”, la TVR2

Comedia romantică americană „Cel mai frumos cadou” (A Little Something For Your Birthday – 2017), cu Sharon Stone, Tony Goldwyn și Ellen Burstyn, a fost programată sâmbătă, 2 martie, de la ora 20.00, la TVR2 și pe TVR+.

 

La 45 de ani, Senna Berges se poartă ca o adolescentă întârziată: n-are nici profesie stabilă, nici planuri de viitor, iar relaţiile ei amoroase cu bărbaţi mai tineri se încheie mereu lamentabil.

(w882)

La petrecerea de ziua ei, Senna îl întâlneşte pe chipeşul avocat Adam şi, pentru prima oară în viaţa ei agitată, se gândeşte că e posibil să-şi fi găsit alesul.

(w882)

Regia este semnată de Susan Walter. Absolventă de Harvard, a fost regizor secund și de scurtmetraje înainte de acest debut apreciat în epocă la Hollywood.

Regizoarea Susan Walter se definește ca o violonistă ratată devenită cineast. Este scriitoare, scenaristă și regizoare. Debutul ei în lungmetraj artistic este „A Little Something For Your Birthday”/ „All I wish”.

A scris și regizat acest film și a scos și o carte în care descrie această experiență: What Makes a Director" ( 2018, Talkhouse), o poveste autobiografică despre cum am transformat o carieră eșuată de violonistă într-o meserie mai bună: regizoare a unui film pe care l-am scris și în care am lucrat cu actori de Oscar.

„Elia Kazan scrie în cartea lui On What Makes a Director că un regizor înțelege oamenii înțelegându-se cu adevărat pe sine. Cum am ajuns să mă înțeleg pe mine însămi? Am luat multe decizii greșite. Ceea ce înseamnă, bineînțeles, că nu erau greșite deloc. Și mai înseamnă că Elia Kazan avea dreptate”, mai spune Susan Walter.

(w882) Susan Walt

Surse: Program TVR, imdb.com, linkedin.com, talkhouse.com

***

Mai multe informații despre filmele programate la TVR puteți afla aici.

5:00 Cap compas (R)

Producător: Elena Dinu

(Reluare)

5:25 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", a fost acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2