loader
Foto

Cea mai strălucitoare stea pentru Dorina Lazăr | VIDEO

Prezență carismatică şi voce inconfundabilă, Dorina Lazăr, invitata Irinei Păcurariu la „Rețeaua de Idoli” în ediția de luni, 31 octombrie, de la ora 20.00, la TVR 2, se numără printre cele mai apreciate artiste atât pe scenă, cât şi pe marele ecran.

 

Irina Păcurariu
Rețeaua de idoli

Ca manager de teatru, viaţa Dorinei Lazăr este într-o continuă căutare şi pare animată de un nesecat izvor de energie pe care o transmite şi celor din jur.

​Întâlnirea cu echipa „Rețeaua de Idoli” a început într-o cofetărie. Expansivă, volubilă și cu simțul umorului, alături de Dorina Lazăr discuția a devenit antrenantă şi extrem de sinceră. A povestit despre carieră, familie, spectatori dar și despre amintiri sau planuri de viitor. Știți ce gătește Dorina Lazăr? Dar care este cea mai strălucitoare steluta pe care a primit-o? Răspunsurile au venit chiar de la îndrăgita actriță şi povestite într-un mod inconfundabil.

(w882)

„Cineva mi-a trimis într-o zi o poză pe telefon, cu o stea care se pune pe caldarâm şi pe care scria Teodora Lazăr. Ce o fi asta, m-am întrebat eu? Şi am trecut mai departe. Am încă colege la Hunedoara cu care vorbesc şi, în urmă cu o săptămână, mă sună fosta mea colega de de bancă şi îmi spune: „Tu, Dorina, stai să-ţi spun, ţi-au pus o stea”. „Unde, o întreb eu?”. „În faţa Hotelului Rusca. Pe caldarâm au pus stele, dar nu înţeleg nimic, că sunt puse şi de la oameni care nu sunt din Hunedoara. Are Florin Piersic, Mircea Lucescu, ai tu... Dar scrie Teodora Lazăr...”. De fapt, pe mine Teodora mă cheamă... La şcoală, în catalog, aşa eram. Dar când am terminat institutul, era o actriţă la Constanţa, pe care o chema Teodora Lazăr. Meşterul a zis „Gata, tu îţi zici Dorina Lazăr”. Aşa că, a apărut o stea la Hunedoara. Am şi o stea la Hunedoara”.

(w882)

„Irina Păcurariu: Ce gătiţi, ca în Ardeal?

Dorina Lazăr: Ca în Ardeal, dar am învăţat şi de la soacra mea care era regăţeancă. Gătesc de toate, ciorbe, sosuri, nu lucruri sofisticate. Dar marele meu defect este că nu ştiu să gătesc puţin. Gătesc în cantitate mare şi atunci începe împărţeala pe la vecini, pe la colegi. Am un coleg tehnician care stă peste bulevard şi din când în când îi zic şi mă duc şi îi dau. Mă relaxează grozav. Şi am pe frigider hârtie şi creioane şi când îmi vin idei pentru teatru le scriu...”.

***

Edițiile sunt disponibile online pe TVR+.

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 98

Redactor: Vlad Ţurcan

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2