loader
Foto

„Ce seară minunată” - Cel mai tare REVELION se vede doar la TVR 2 | VIDEO

Într-o coproducție cu Circul Metropolitan București, cel mai tare Revelion, cu cei mai iubiți artiști ai României, s-a văzut doar la TVR 2!

 

Paul Surugiu - Fuego

Începând cu ora 22:00, aproape 5 ore de muzică bună, de energie, de veselie și umor, de momente de circ care v-au ținut cu sufletul la gură, au marcat trecerea dintre ani, la TVR 2.

(w882) Grup revel

(w882) Stela Enac

(w882) Grup folcl

(w882) Vicoveanca

Am sărbătorit prin acest show grandios cei 65 de ani ai Televiziunii Române, dar și cei 60 de ani de existență ai Circului Metropolitan București.

(w882) circ bucur

(w882) circ bucur

(w882) Bcirc

Buna dispoziție a fost asigurată de patru personaje buclucașe, care au spus, cu umor, o poveste frumoasă, cea a Revelionului perfect.

 

(w500) fuego

(w500) Prez si Ni

(w882) Velicu Rau

Cele patru personaje au fost interpretate de Bianca Patrichi, Alin Gheorghișan, Nico și Paul Surugiu Fuego.

(w500) P Nico Fue

(w500) bianca pat

(w500) alin

Locul întâi la Festivalul Internaţional de Circ de la Albacete, locul întâi la Festivalul Internaţional de Circ de la Bucureşti sau multiplu campion naţional şi internaţional la gimnastică artistică… sunt doar câteva dintre premiile câştigate de artiștii Circului Metropolitan Bucuresti, care ne-au prezentat cele mai spectaculoase numere pregătite special pentru Seara Minunată a Revelionului 2022.

(w882) Circ1

(w500) P acrobati

Cea mai tare petrecere românească a intrat în casele voastre, într-o seară în care am trecut în noul an cu bucurie împreuna cu regretatul Petrică Mâțu Stoian (în ultima sa apariție la TVR), Sofia Vicoveanca, Ovidiu Komornyik, Andreea Voica, Nico, Vlăduța Lupău, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Raoul, Ionuț Galani, Stela Enache, Daniela Gyorfi, trupa Akord, Ion Ghițulescu, Constantin Lătărețu, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoiagă, Alexandru Brădățan, Alin Gabriel Matei, Gabriel Dumitru și Alin Gheorghișan!

(w500) matu si fu

(w882) Matu Stoia

(w500) P C si Vic

(w500) ovidiu kom

(w500) P2prez

(w500) mirabela d

(w500) paul si ac

(w500) paul si an

***

Producător: Codruța Prunariu

Program de difuzare:

TVR2: 31 decembrie, ora 22.00

TVR Internațional: 31 decembrie, ora 22:00; 1 ianuarie, orele 5.00 și 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: 13 ianuarie, ora 22:00

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

Prezentator Liana Stanciu

Trauma divortului

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

(redifuzare)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2