loader
Foto

Ce se întâmplă la „Rivalii”? O întrebare împarte invitaţii în două tabere | VIDEO

Răspunsul l-ați aflat sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 15:00, în emisiunea „Rivalii”, show-ul cu şi despre dragoste, de la TVR 2.

 

Marina Almășan
Rivalii

„Poți ierta o trădare în dragoste?”, este o întrebare simplă, care, în orice moment poate împărţi lumea în două tabere, mai ales când acestea sunt conduse de „rivalii” Marina Almăşan și Dan Helciug.

Ediţia a fost una incendiară, mai ales că vestita Amalia Belantoni – „războinicul cu polonic” din timpul pandemiei, mai-mai că s-a luat la trântă cu avocatul Adrian Cuculis. Vajnică feministă, Amalia i-a pus la zid pe bărbații care trădează, susținând sus și tare că nu există scuză pentru trădările în iubire, pe când reprezentantul legii îi „apără pe tradători”, găsind justificări argumentate. Un alt invitat, actorul Ion Haiduc a adoptat poziția rabinului din acele anecdote în care „fiecare avea dreptate”.

(w882)

Sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 15:00 a fost o ediție spumoasă a „Rivalilor”, care v-a propus, printre altele și reîntâlnirea cu legendara trupă „Compact”.

(w882)

20:00 Curajul unei mame

Film* Curajul unei mame (Model citizen-SUA, 2020)

Regia: Mark Gantt

Cu: Cassie Howarth, Shawn Pyfrom, Kevin Fonteyne

*Thriller. Amanda Archer, fotomodel şi mamă a unei fetiţe pe care o creşte singură, este răpită de doi indivizi implicaţi într-o reţea de trafic uman. Ţinută ostatică într-o cabină izolată, ea trebuie să-şi adune forţele şi curajul, pentru a încerca să se elibereze.

Redactor: Corina Feleagă

21:47 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Festivalul „Teatru sub lună” debutează cu... lună plină, în 20 iulie, în București

La acest sfârşit de săptămână, festivalul de artă „Teatru sub lună” îi aşteaptă cu surprize plăcute pe cei dornici să aleagă alternativa ...

De la Paris, cu dragoste... de sport

De la Paris, cu dragoste... de sport

publicat: vineri, 19 iulie 2024

De vineri, 19 iulie, o echipă de profesionişti ai Televiziunii Române se află la Paris, pentru a relata de la Jocurile Olimpice. În această vară, ...

Altina Voinea și obiceiul de a face bine

Altina Voinea și obiceiul de a face bine

publicat: luni, 15 iulie 2024

Marți, 16 iulie, ora 20.00, vă invităm să revedeți ediția emisiunii "Destine ca-n filme" dedicată unui om iubitor de bine, Altina Voinea, cea ...

 

#tvr2