loader
Foto

Ce se întâmplă la „Rivalii”? O întrebare împarte invitaţii în două tabere | VIDEO

Răspunsul l-ați aflat sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 15:00, în emisiunea „Rivalii”, show-ul cu şi despre dragoste, de la TVR 2.

 

Marina Almășan
Rivalii

„Poți ierta o trădare în dragoste?”, este o întrebare simplă, care, în orice moment poate împărţi lumea în două tabere, mai ales când acestea sunt conduse de „rivalii” Marina Almăşan și Dan Helciug.

Ediţia a fost una incendiară, mai ales că vestita Amalia Belantoni – „războinicul cu polonic” din timpul pandemiei, mai-mai că s-a luat la trântă cu avocatul Adrian Cuculis. Vajnică feministă, Amalia i-a pus la zid pe bărbații care trădează, susținând sus și tare că nu există scuză pentru trădările în iubire, pe când reprezentantul legii îi „apără pe tradători”, găsind justificări argumentate. Un alt invitat, actorul Ion Haiduc a adoptat poziția rabinului din acele anecdote în care „fiecare avea dreptate”.

(w882)

Sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 15:00 a fost o ediție spumoasă a „Rivalilor”, care v-a propus, printre altele și reîntâlnirea cu legendara trupă „Compact”.

(w882)

18:00 Ora de Stiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

 
Bijuteria ascunsă a Africii

Bijuteria ascunsă a Africii

publicat: luni, 04 decembrie 2023

Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 12:30, la TVR 2 însoțim echipa Cap Compas într-o călătorie în Algeria, un tărâm fascinant care ne așteaptă să-i ...

La TVR2, revedem un serial pentru temerari: „Toate pânzele sus!

Peripeţiile căpitanului Anton Lupan şi ale prietenului său Pierre Vaillant pot fi urmărite la TVR2, de luni până vineri de la ora 10.30, din 4 ...

Gabriel Dorobanțu, la „Rețeaua de Idoli”: „Mi-e frică de oamenii fără caracter”

„Hai vino iar în gara noastră mică/Privește-mă, să vezi cât mi-e de frică....”, e suficient să fredonezi aceste două versuri, pentru ca ...