loader
Foto

Ce îşi doreşte Paul Surugiu Fuego la aniversare

Pe 23 august, Paul Surugiu, vedeta TVR 2, își serbează ziua de naștere. N-ai zice că face 44 de ani și că are o mulțime de performanțe-n spate, după veșnicul chip de copil.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Artistul mărturisește că atunci când era mic, își imagina că parada special organizată pentru Ziua Eliberării de sub Jugul Fascist, îi era destinată. Credea că steagurile și toate sindrofiile sunt pentru el. Peste ani, a înțeles cum stă treaba, iar acum, fanii săi îl felicită pentru arta sa și pentru toate reușitele.

Nu-i place foarte tare să-și organizeze petreceri și noi l-am provocat să ne spună cum se simte la această vârstă și mai ales ce-și dorește de ziua lui, pe care o va celebra alături de public, chiar în acea duminică, la Teatrul de Vară Herăstrău, de la ora 20.00. De asemenea, pe TVR 2, tot cu această ocazie, pe 23 august, veți putea urmări, de la ora 15.00, un concert grandios de la Sala Palatului, marca Fuego, un concert prin care le arată tuturor puterea sa artistică, într- o sală plină până la refuz, cu un show pe măsură.

“Tot ce-mi doresc este ca lumea să revină pe făgașul ei! Îmi doresc să pot cânta și să mă întâlnesc cu publicul. Îmi doresc să fim sănătoși și liberi și să nu mai trăim astfel de constrângeri. Vreau, cu toată inima, ca lucrurile să meargă în direcția pozitivă și să putem zâmbi! Mi-aș dori și ca oamenii să nu se schimbe și să devină mai răi, fără să fi învățat ceva din lunile acestea grele. Daruri material nu vreau. Am de toate și-n general eu nu sunt un om pretențios sau dornic de cine știe ce cadouri. Vreau în schimb ca sezonul al cincilea al emisiunii mele de la TVR 2, din fiecare duminică, de la 15.00, să fie în topul preferințelor, să fie urmărit și să bucure! Vreau să pot oferi în continuare oamenilor arta mea și să mă pot exprima în voie, așa cum sunt, un artist liber, demn și corect cu cee ace face! Cred că sunt un om împlinit, împăcat cu sine și care are multe, foarte multe de oferit de acum înainte!” (Paul Surugiu)

Duminică, folclor autentic la “DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

Duminica aceasta, de la ora 15.00, la TVR 2, Paul Surugiu-Fuego va pregătit o nouă gală de zile mari, o ediție în care redescoperim însemnătatea costumului popular și facem o călătorie în timp, dar și prin toată România, pentru că avem folclor de calitate adus din mai multe zone ale țării, de artiști iubiți și autentici.

Astfel, o veți cunoaște pe formidabila VIRGINIA LINUL, un erou al timpului prezent, un ambasador onorific al României, un brand, fiind un promotor al țării și-al portului popular, cel mai renumit creator de arta tradițională din România, având costume lucrate manual si expuse peste tot in lumea aceasta, cu mare succes. Ne va face o demonstrație a talentului și veți putea vedea o amplă prezentare a muncii sale!

Vom călători apoi în Bihor, de unde Cornel Borza ne aduce cântecul său, veselie, dar și-un duet cu Fuego. Banatul are două reprezentante de seamă – ELENA JURJESCU și ZORICA SAVU, două artiste iubite, generații diferite, care vin cu melodii de colecție și învățăminte de seamă.

Ovidiu Purdea Someș, din Ardeal, ne aduce un cântec patriotic și parte din versurile sale, el fiind și poet, iar celebra familie VALERIA ȘI TRAIAN ILEA, ne aduc melodiile care i-au consacrat și pe care publicul le iubește nespus. Fuego are și el daruri muzicale, fiind alături de baletul emisiunii, condus de Florin Mariș, de Ansamblul Valea Prahovei, condus de coregraful Vlăduț Simulescu , dar și de trupa Supermarket și de Vlad Crețu.

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

12:40 Teleshopping

 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2